![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2006
![]() |
Teledyski VOB bez IFO
Witam
Mam sciagniete z sieci teledyski w formacie VOB I tu jest problem, sa tylko vob a niektore z teledyskow maja komentarze (2 sciezka audio) i sama piosenka (1 sciezka audio). W PowerDVD probuje przelaczyc (prawy PM i wersje jezykowe dziweku i sciezka 1 ale nie przelacza) Nei wiem czy dobrze myslalem ale probowalem odtworzyc ifo w IfoEdit ale wyswietla błąd (Could not find any vob unit in VOB file(s). Nie wiem czy jest potrzebne ale zamieszczam informacje o pliku: Video: MPEG-2, TV system (625/50 PAL), 4:3, 720x576, 25fps, Bitrate 2.59Mbps Audio DolbyDigital, 48kHz, Audio streams 2, Audio channel 2 Poradzcie mi co mam zrobic bo nei chce sluchac nonstop komentarzy :/ Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Zmień nazwy plików VOB na zgodne ze standardem, czyli VTS_01_1.VOB i powinno być OK w ifoEdit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Zrobiłem tak jak napisałeś, teraz wyswietla sie processing source i dochodzi do 100 i znowu ten sam błąd
![]() Jedynie gdzie na czym moge posluchac tej drugiej sciezki to FlasKMPEG bo sie pyta ktora ma odtwarzac :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czy w katalogu D: \Teledysk masz tylko jeden plik VTS_01_1.VOB? Jeśli nie, to przenieś wszystkie inne pliki do innego katalogu i spróbuj ponownie ifoEdit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
W katalogu jest tylko jeden plik.
Dokladnie to wyglad tak ze sciagnalem plik z sieci z nazwa "Linkin Park - In The End.vob". Storzylem osobny katalog teledysk (jw) i skopiowalem tam ten plik, znienilem nazwe na VTS_01_1.VOB. I ciagle to samo ![]() Could not find any vob unit in VOB file(s). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dziwne, może jest jakiś błąd w tym vobie...
Spróbuj może rozłożyć tego vob'a na strumienie (opcja demux w programie Vobedit) i zrobić nowy authoring w ifoEdit (Author new DVD - w oknie podaj ścieżki do tych zdemuksowanych strumieni). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Może rozdziel plik w Tmpgenc Plus, vobedit i ponownie go złóż w ifoedicie (opcja DVD Author) może tak da radę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Okey VobEdit podzielil plik na 3 czesci video (m2v) i 2x dzwiek (ac3)
W IfoEdit robie Author new DVD i ... Znowu jakis bład, juz nie wiem co robic ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fake?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
Nie
Teldysk jest dobry i caly tak samo jak obie sciezki dziweku , przed chwila wrzucilem ac3 i m2v do PowerDvd i wszysko dziala. Moge wrzucic ten teledysk tutaj do sciagniecia (poswiece sie tylko zeby ktos mi napisal co i jak mam zrobic zebym mogl wybierac ktora sciezke chce odtwarzac) Zajmuje ok 120mb. Wrzuce jutro do 15 bo tak jestem w sieci a upload na neo 128 to troche potrwa. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|