Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 18.04.2005, 17:53   #1
SaimonINC
Bywalec

Data rejestracji: 11.03.2005
SaimonINC w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation Tengo nikt nie odgadnie Pioneer 109

HE ale jazda mam problem jak nie wiem Nero nie chce zrobic obrazu przegrywanej plyty dvd-Video no ale nie orginal tylko juz inna przegrywaka nie chce go zrobic na dysku hdd ale inne plyty np cd zwykle spokojnie obrazuje a jesli juz cos przegrywam z dvd na dvd to jak ustawie przegrywanie na 8x na plytce paltinium to po wsadzeniu esperanzy tez 8x nagranie jest nie mozliwe a jak ustawie na max to mi przegrywa ale z 12z na plycie 8x hehehe wie ktos jak to zrobic zeby bylo dobrze ?? co moze jakis super program !!
SaimonINC jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.04.2005, 20:15   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No i miałeś rację - tego, co napisałeś nikt nie odgadnie. Pewnie dlatego zresztą wymyślono interpunkcję. O co ci właściwie chodzi?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.04.2005, 20:16   #3
qfir

Data rejestracji: 03.01.2005
qfir zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez SaimonINC
HE ale jazda mam problem jak nie wiem Nero nie chce zrobic obrazu przegrywanej plyty dvd-Video no ale nie orginal tylko juz inna przegrywaka nie chce go zrobic na dysku hdd ale inne plyty np cd zwykle spokojnie obrazuje a jesli juz cos przegrywam z dvd na dvd to jak ustawie przegrywanie na 8x na plytce paltinium to po wsadzeniu esperanzy tez 8x nagranie jest nie mozliwe a jak ustawie na max to mi przegrywa ale z 12z na plycie 8x hehehe wie ktos jak to zrobic zeby bylo dobrze ?? co moze jakis super program !!
hehehe, ale moze powiedz co chcesz zrobic rzeby bylo dobrze, bo ja tu nic zlego nie widze...

ps. ...po za twoja interpunkcja
qfir jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2005, 13:33   #4
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
ten sam temat jest w innym dziale.....ale dalej nie wiem o co mu biega tak do konca.....
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: