![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.01.2004
![]() |
CDex i TMPGenc nie chca dzialac w Win XP
Jak w tytule, jest komunikat o niemoznosci odnalezienia pliku dll, czy to u mnie tylko czy to powszechny problem. W widowsach 98 oba programiki dzialaly dobrze.
Jan. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
A jakiego pliku *.dll - dla TMPGEnc? TMPGEnc działa w WinXP stabilnie jak żadna inna aplikacja tego typu... co do tego pierwszego programu niech wypowie się ktoś inny...
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
Cze!
Jak się CDEx uruchamia to taki Ci monit wyskakuje? (patrz fotka poniżej)
To znaczy, że ASPI nie masz zainstalowane. Zainstaluj ForceASPI 1.8 albo ASPI 4.71 + FixASPI i problem zarzegnasz. A jeśli o TMPGEnc chodzi to urzywam wersji 2.511.51.160 i nie mam problemów więc nie wiem o co chodzi. Może zamieść fotkę tego komunikatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
tak, to dokladnie to
Jak w tytule, dzieki za podpowiedz
a TMPGenc nie chce ryszyc ze skrotu na pulpicie, ale z folderu rusza wiec to cos u mnie, raz jeszcze dzieki, Jan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bywalec
![]() |
no nie, to jednak nie to...
jest komunikat, ze nie moze znalezc potrzebnego pliku, ze moze to byc wynik korzystania ze skrotu z pulpitu. I rzeczywiscie jezeli kozystac ze skrotu na pulpicie to nie dzialaja oba CDex i TMPGenc, a jak uruchamiane z folderu to "chodza" bez zarzutu. Wiec to chyba jakic problemm u mnie, moze podzial na partycje?
J Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|