![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Cytat:
Ale wiesz co wpadł mi do głowy pomysł ![]() ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.11.2003
![]() |
Oczywiście, że zdaję sobie sprawę z tego, że każdy z was może opinąć takie zabezpieczenie ale....
nie każdy jest takim mądralą - istnieje wiele osób, które tego nie potrafią i właśnie chodziło mi o podpowiedź dotyczącą takich "prostych" ale najlepszych zabezpieczeń na chwilę obecną. Czy oprócz DVD Workshop jescze jest jakiś soft ? collapsar czy możesz mi podać jakiś link do opisu tego jak to zrobić lub wskazać jakieś inne namiary ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.06.2004
![]() |
![]() Cytat:
Namiary? Heh... no nie pamietam specjalnie :-( Pamietam natomiast, ze na pewno bylo to polskie pismo (najprawdopodobniej CHIP lub PC World). Jestem na urlopie chwilowo, a to pisemko gdzies sie "wala" u mnie na roboczym biurku, jednakze błąka mi sie po glowie hasło: Steganografia. Postaram sie to znalezc, skoro juz z tym wyskoczylem ;-) PS. Ufil123 - Ty zdaje się jestes crackerem? Tak wnioskuje po charyzmatycznosci wywodu, ktory umiesciles ;-) A masz jakas konstruktywna rade czy tylko produkujesz posty? ;-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|