![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.06.2005
![]() |
Uled DVD MovieFactory 5
Witam
Ostatnio do swoich filmów DVD wykonuje menu w Ulead DVD MovieFactory 5 ,lecz niektóre filmy convertowane wczesniej do formatu DVD zapisują się nie zawsze pod postacią jednego pliku VOB .lecz jak na tym skrenie w trzech plikach: ![]() Nigdy nie miałem problemu z wypaleniem takiego filmu czy to składającego się z jednego pliku czy tez z kilku,ale równiez robiłem to w innych programach np:Clone DVD. Chcąc zrobić jednak menu muszę posługiwać się Ulead DVD MovieFactory 5 w którym to po wypaleniu powstają około dwu sekundowe przerwy między tymi plikami , co nie wpływa na konfort oglądania. Moje pytanie brzmi :jak zrobić by nie było tych przerw ,lub np. jak zespolić kilka plików VOB w jeden. ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli objętość filmu jest większa niż 1GB, to jest dzielona na voby o wielkości po 1GB i jest to normalne.
Jeśli ten Ulead powoduje przerwy w odtwarzaniu przy zmianie vobów to znaczy, że jest skopany i trzeba zmienić program ![]() Ale jak chcesz to się pobaw PGCEdit - zobacz, czy są poustawiane flagi seamless playback join pomiędzy komórkami. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.06.2005
![]() |
dzi***281;ki
![]() |
|
|