![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2004
![]() |
Ulead DVD PictureShow 2.0- pytanie do znawców
Dzięki temu programowi chce swoje fotografie cyfrowe zgrać na płyty aby oglądać je na dvd, i tu niestety mam jeden problem mam nagrywarkę CD i wszystko jest ok tylko powiedzcie mi czemu niemogę nagrać menu płyty , co robię żle ze dvd odtwarza mi zdiecia ale nie pokazuje ustawionego menu, choć podczas działania programu wszystko się ustawia wedle wskazówek. nurtuje mnie pytanie czy wogóle zapis VCD lub SVCD moze mieć menu , a jesli tak to prosze poradźcie jak to zrobić, sam do tego jak narazie niepotrafię dojść
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.12.2003
![]() |
Witam
Oczywiście że formaty vcd i s-vcd mogą mieć menu. Ale mam pytnie bo nie piszesz czy wypalona płytka pokazuje ci menu na komputerze ,bo jeśli tak to znaczy że twój oddtwarzacz dvd ma wyłaczoną funkcje PBC, prościej mówiąc płyta automatycznie startuje omijając menu, po włożeniu do oddtwarzacza. Doradziłbym zajrzeć do instrukcji stacjonarnego dvd , ewentualnie sprawdzić na innym dvd. Jeśli chodzi o PictureShow 2 to dawno temu bawiłem się tym programem i bez problemu można stworzyć pokaz zdjęć razem z menu w każdym z trzech formatów (vcd,s-vcd,dvd). Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2004
![]() |
Bardzo ci dziękuje oczywiście wszystko było tak jak pisałeś , to niestety ma niewiedza była problemem a nie program , menu jest i faktycznie miałem źle ustawione dvd, dzięki ci bardzo za pomoc pozdrawiam janek
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|