![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.04.2004
![]() |
Pytanie: Z DVD do VCD
Witam.Mam pytanie. Jakim programem najlepiej zripować DVD do VCD.Zależy mi na jakości tego filmu i żeby zmieścił sie a jednej płycie 700 MB.
Z góry dziekuje.Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
Cytat:
Zależy Ci na jakości, ale żeby na 1CD weszło? Żaden program tego nie zrobi, bo też nie wszystko od programu jest zależne. Najwięcej do powiedzenia ma tu kodek mpg1. Film na 1 CD w formacie VCD? To lepiej nagraj go sobie na kasecie VHS uzyskasz leprzą jakość. Zajrzyj na www.doom9.org a zaspokoisz swoje pragnienia (choć nie w pełni - i pod warunkiem, że angielski znasz), jest tam wiele programów, które przerobią DVD->VCD. Są tam również instrukcje co do niektórych zabiegów takich jak np. DVD->VCD. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.04.2004
![]() |
Jak juz kolega wyzej napisał dobra jakość i VCD
![]()
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Sorki nie wyraźnie sie wyraziłem. Ok.Dobra.To taki program zebym np. film z DVD zmieścił na dwóch płytkach.Jaka rozdzielczość dobrac i czy np. VCD czy SVCD.Zrobiłem programem 1Click DVD ripper i dopiero połowa foiilmu a juz mam dwie płytki.Jak to mam zrobić zeby miec caly film na 2 plytkaCH a nie na 4 CD.Dzieki z Góry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.04.2004
![]() |
Sciagnij se " SUPER DVD RIPPER " i tam juz ładnie wszystko zrobisz na 2 płytki.
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Dzieki bede próbował.Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|