![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.02.2008
![]() |
VIDEO TS PROBLEM
Witam! Na wstępie chciałem poinformować wszystkich, że jestem Laikiem w tych sprawach!
Kupiłem ostatnio kamerkę na płytki DVD i wszystko działa, jednak gdy spróbowałem obejrzeć film na komputerze, nie było tak łatwo. Po pierwsze: jest folder o nazwie ''VIDEO_TS'', w którym jest 21 plików, o rozszerzeniach: .BUP, IFO, VOB - i w takiej sekwencji powtarza sie np.: VTS_01_0.IFO , VTS_01_0.BUP i VTS_01_1.VOB z czym dwa pierwsze zajmują 14 KB, a ostatni 157 MB. Mogę obejrzeć z tej płytki na komputerze tylko 6 filmow (tych co zajmują więcej niż 14-16 KB, jednak i tak są filmy skrócone np. do 20 sekund - w rzeczywistości zajmuje 2 minuty) co mam z tym zrobić?? może jakiś program?? mam to jakoś scalić?? jak wrzucać takie pliki np. na serwis YouTube?? Proszę o odpowiedz!!!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.02.2008
![]() |
Jak znajd***281; co***347; w tych linkach to z g***243;ry dzi***281;kuj***281;! Pozdrawiam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.01.2008
![]() |
ten folder VIDEO_TS to standardowy folder płyty DVD co znaczy ze jest to standard plików zgodny ze stacjonarnymi DVD.Aby zobaczyć zawartość plików najlepiej jest użyć Cyberlink PowerDvd , który to posiada opcje bezpośredniego odtwarzania z płyty DVD.Najlepiej folder ten nagrać na płytę DVD, przez co jest mniej kłopotu z jego odtwarzaniem bądź zainstalować wirtualną nagrywarkę (instaluje sie automatycznie jeżeli masz program np. Alcohol 120%, który służy do wypalania płyt), która to powinna zastąpić płytę . Jeżeli chcesz mieć to w zwykłej postaci Avi, aby wrzucić na youtube proponuję użyć programu "Super". Z tego co pamiętam on konwertuje większość typów plików.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|