![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.03.2006
![]() |
Wiarygodne info o pliku VOB - Jaki program?
Witam!
Poniwaz windvd,powerdvd i nero show - w opcji info, podaja rozne wiadomosci na temat pliku video, chcialbym was spytac się, za pomoca jakiego programu mogę znaleszć: 1. SZCZEGÓŁOWE 2. WIARYGODNE informacje dotyczace pliku *.vob? Chodzi o to aby program nie odczytywal informacji z *.ifo, bo one nie zawsze sa wiarygodne (ponadto nie do wszystkich plikow *.vob mam pliki *.ifo - choc oczywicie mozna takie stworzyc, ale jest to dodatkowe utrudnienie). Chce aby ten program ANALIZOWAŁ zawartość pliku *.vob. Podawal takie informacje jak: system tv, rozdzielczosc, proporcje ekranu itd. a najwazniejsze BITERITE. Fajnie jak by tez ANALIZOWAŁ (stawial punkty) dotyczac JAKOSCI OBRAZU I DZWIEKU - wprawdzie z dzwiekiem nie ma duzego problemu aby ocenic jego jakosc to jesli chodzi o obraz sprawa jest bardziej zlozona, zalezy od ilosci klatek, rozdzielczosci, proporcji ekranu, biterite itd. Ponadto mam jeszcze jedno nurtujace mnie caly czas pytanko - jak windvd i powerdvd obliczaja biterite obrazu jak przeciez ono jest zmienne w plikach *.vob? Biora max wartosc, usredniona - itd. Jak ktos wie to prosze o informacje. Pozdrawiam all! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|