![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() |
właśnie treść jest bardzo prosta i zarazem dość enigmatyczna, po prostu "error", iformuje mnie jescze żeby sprawdził plik info, co jest dla mnie w ogóle nie zrozumiałe.
Czy istniej możliwość, że przy kompresji wystąpiły błędy? Intersuje mnie jeszcze jedna rzecz, która to po prostu rodzi moją ciekawość. Film trwa 2h:40minut. W programie reauthorist, w lewej ramce, wiednieje informacja o czasie trwania pgc, i tak u mnie wygląda to mniej więcej w ten sposób, 02:01:15,20, jak ja mam to rozumieć. Natomiast gdy uruchomię, plik po kompresji w mp, to nie jest to cały film tylko jego część, bez całego końca. I jescze jedna mała sprawa, która moze jest i przyczyną tego zamieszania. Korzystałem z wersji scenarist 3. Lecz jest dość wybredna, teraz mam wersję 2.7 tylko podczas instalacji wyskakują mi takie komunikaty : "Keysetup failure ***8211; Failure: start service", "could not start the driver". Nie ma pojęcia jaka wersję programu mam, ściagnałem to co znalazłem, czy trial, demo!. "Sam program działa tylko podaje komunikat, a problem was found accessind scsi library : 0xe8? Dodam może jeszcze że mój film kompresowany był bez menu, sam film z napisami i audio. Serdecznie pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
|