![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
Wyciecie calego menu
Witam, pozostawiajac tylko jedna sciezke dzwiekowa menu jest mi nie potrzebne takze chcialbym pozbyc sie calutkiego menu, oczywisccie chce to zrobic przed kompresja filmu takze prosze nie pisac mi o jakis DVDFab'ach
![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Zostaw DVD ReMake'a w spokoju, ten soft jest dobry kiedy chcesz zostawić menu, a wyciąć tylko niechciane fragmenty.
Nie będę się dużo rozwodził. DVD Shrink i opcja Re-authoring. Nic prostszego nie przychodzi mi do głowy. Pozdrowienia Salem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki za pomoc,
jeszcze jedno pytanko.. w "Set Default Streams.." zaznaczylem "Play the following audio stream:" i wybralem "2. AC3 5.1-ch Polish" i faktycznie startuje film z lektorem ale takze z napisami ;s napisow nie chce usowac, ale chcialbym aby nie startowaly z filmem. ktorej opcji uzyc w "Subpicture" ? pozdrawiam! Ostatnio zmieniany przez nervus : 21.05.2005 o godz. 14:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Wydaje mi sie ze pozostawiajac tak jak na zrzucie bedzie dobrze
![]()
![]() |
#7 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
dla napisów wybierz Hide subpicture.
wtedy film uruchomi się bez napisów i ta opcja nie oznacza że zostaną usunięte, one będą "ukryte" (w dosłownym tłumaczeniu) - a dokładnie nie zostaną uaktywnione po starcie filmu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Bardzo dziekuje za pomoc!
Pozdrawiam Serdecznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
hm.. a jednak nie blokuje sprawdzilem i na dwoch roznych filmach.. jeden z zaznaczona opcja "Hide subpicture" i nie pomoglo.. na stacjonarnym startuja napisy ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|