![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2005
![]() |
Opóźnienie w DVD-lab
Witam kolegów
Zrzucam pliki mpg z kamery na dysk twardy AverTV 303 .. jest wszystko OK. Jak tworzę authoring w programie DVD-lab Pro 1.0.0 mam po wypaleniu dziwny objaw. Na początku jest wszystko OK, ale później stopniowo zaczyna rozbiegać się dźwięk z obrazem i powstaje przesunięcie dźwiękowe a obraz zaczyna lekko przycinać (obraz nie jest płynny ..) - tak po ok. 1-2 minucie Ponadto, czy DVD-lab używa Nero do wypalania ? (tzn. jest Burn... ale nie wiem czym on to wypala, sam obsługuje nagrywarkę, czy korzysta z Nero) ? W programie DVD-lab po zaczytaniu mpg-a pojawiaja się dwa pliki *.mpa i *.mpv. Plik *.mpa to dżwięk - jak tworzę Movie1 to dołączam go do Movie1 jak plik obrazu. Wyświetla mi, że jest stereo, ale moja kamera jest mono ? czy to ma znaczenie ? Jak zrobić sceny w DVD-lab ?, tzn. gdzie tego szukać ? Dużo tego, dziękuję za ewentualną pomoc Mój komp: Celeron 2.0, 256 RAM, 40 GB HDD, WinXP SP2 NFTS płyty do wypalenia to TDK DVD-R Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|