![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.10.2005
![]() |
winavi?
Witam
Zakupiłem nagrywarke dvd i potrzebuje rady.MIanowicie potrzebowałem jakiegoś programu do szybkiego konwertowania z avi do dvd.Wybrałem winavi.Mam z nim mały problem, a więc pytam. dlaczego po przekonwertowaniu nie ma dzwięku i czemu nie konwertuje sie cały film tylko połowa? Może polecacie jakiś inny program. nero vision express odpada bo niemam łatki do niego, chodzi o te mpeg2, vso divx to dvd konwertował i nagrałem płytke przy pomocy niego , tylko ze jest to wersja niepełna i u góry jest duży zółty napis.Bawiłem sie przy pomocy poradnika który jest zawarty na tej stronie ale nie wyszło mi. Co radzicie? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Masz pełna wersję WinAvi? Bo mi się wydaje że nie.......
Duży żólty napis? Zgadnij czemu........ Przy pomocy poradnika ci nie wyszło ![]() ![]() ![]() A poza tym to.............szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj i jeszcze raz szukaj Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.10.2005
![]() |
Przekonwertowałem win avi i niema dźwięku co radzicie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |