![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
![]()
Ciekawy jestem czy ktoś wypalał DVD z poziomu programu Pinnacle Studio 8. Jak to wychodzi czy nie ma problemów ze stacjonarnymi DVD. Na jakich płytach palić. Jak się pali z obrazu zrobionego w Pinnacle. Interesują mnie wszystkie zagadnienia i ich rozwiązania w tym temacie.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.06.2003
![]() |
palilem kilkanascie sztuk esperanzy DVD-R 4,7 pinnaclem i nie mam zadnych problemow z odtwarzaniem tych plyt w roznych odtwarzaczach, czego nie moge powiedziec np. o paleniu przy pomocy nero 6 tych samych plyt
czesto nie mozna odczytac koncowek plyt palilem na LG GMA4020 ps.mala uwaga nie wiem czy to tylko u mnie ale po zainstalowaniu pinnacle z virtualem nie moglem nagrywac plyt w nero - komunikat nie mozna zakonczyc sesji w trybie DAO, po usunieciu virtuala problemy zniknely |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.06.2003
![]() |
co ciekawe
schody zaczynaja sie takze przy probie przegrania plyty nagranej pinnaclem shrink tego raczej nie potrafi zrippowac dvddecrypter jakos sobie radzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2003
![]() |
Czesc jesli chcesz przegrac plytke nagrana Pinnacle uzyj nero ,daj kopy dvd ,ja tak przegrywam i niema problemow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2003
![]() |
Ja wypaliłem kilka płyt Pinnacle 8 SE i nie ma problemu z odtwarzaniem na odtwarzaczach dvd (sprawdzone napewno na pioneer)
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.07.2003
![]() |
Cholera trochę się przestraszyłem, bo nagrywam dużo DVD koncertów za pomocą NERO 5.5.10.35 i szczeże mówiąc nie obejrzałem nigdy do końca skopiowanej płytki. Boję się żeby nie było problemów z czytaniem końcówek, tak jak to pisze "z3m4n". Czy ten problem pojawiał się tylko przy Nero 6. Czy nagrywaliście DVD-VIDEO Nero 5.5.10.35 (lub inną 5-tką) i czy były problemy z końcówkami płyt ?
Piotr
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.07.2003
![]() |
Od poprzedniego postu obejrzałem od początku do końca 3 skopiowane płyty. Wszystko OK, żadnych zacięć. Ponawiam pytanie; czy ktoś miał problemy z płytami DVD nagranymi za pomocą Nero 5.5.10.35 lyb inną 5-tką ?
Piotr
PiotrM Ostatnio zmieniany przez PiotrM1973 : 19.11.2003 o godz. 20:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|