Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 01.07.2005, 16:38   #1
odra
Bywalec

Data rejestracji: 16.01.2005
odra w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
problemz TMPGEncdvd Author

przy otwieraniu pliku wyskakuje komunikat:This is an illegal' co z tym fantem zrobic.
odra jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.07.2005, 17:06   #2
loki7777
Guru

Data rejestracji: 05.11.2004
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
No wiec to jest nielegalne, jesli to dvd, to anydvd i zobacz co sie stanie
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.07.2005, 20:14   #3
odra
Bywalec

Data rejestracji: 16.01.2005
odra w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wiem ze ten napis to znaczy,ale to jest przegrany film z magnetowidu z mojej starej analogowej kamerki i pierwsza częsc filmu własnie tak robi ,druga wchodzi normalnie i jest ok.Dlatego napisałem o tym problemie.
odra jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.07.2005, 21:15   #4
Antonina
Nowy na forum

Data rejestracji: 01.07.2005
Antonina w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam ja znowu mam z tym programem TMPGEnc DVD Author inny problem to znaczy dzisiaj ściągnęłam 30 dniową wersje i próbowałam nagrać projekt ale najpierw po połowie wypalania na płycie wyskakuje błąd INVALID UNIT Number i próbowałam jeszcze raz nagrać to samo tym razem ten sam problem wyskoczył prawie na końcu nagrywania wiedz zepsułam już dwie płyty jeśli mógł by mi pomóc co jest grane albo polecić jakiś inny program do nagrania filmu na DVD używam enkodera MAINCONCEPT MPEG ENCODER format pliku z tego encodera mam MPEG z góry dziękuje i pozdrawiam
Antonina jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.07.2005, 23:27   #5
Fooby
Bywalec

Data rejestracji: 20.11.2003
Fooby w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Antonina
Witam ja znowu mam z tym programem TMPGEnc DVD Author inny problem to znaczy dzisiaj ściągnęłam 30 dniową wersje i próbowałam nagrać projekt ale najpierw po połowie wypalania na płycie wyskakuje błąd INVALID UNIT Number i próbowałam jeszcze raz nagrać to samo tym razem ten sam problem wyskoczył prawie na końcu nagrywania wiedz zepsułam już dwie płyty jeśli mógł by mi pomóc co jest grane albo polecić jakiś inny program do nagrania filmu na DVD używam enkodera MAINCONCEPT MPEG ENCODER format pliku z tego encodera mam MPEG z góry dziękuje i pozdrawiam
Witaj.
Proponuje -nie nagrywaj programem TMPGE- tylko innym Nero, CloneDvd2
Fooby jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: