Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 20.09.2005, 08:06   #1
JAZDA100
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.09.2005
JAZDA100 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
zabezpieczenia na płytach sony

Próbowałem przegrać dwa filmy "hitch" i "7 sekund" wydane przez sony i niestety nie mogłem. Używałem do tego dvd shrink i dvd decrypter w obu pokazywało błędy co wcześniej nie miało miejsca a przegrywałem dużą ilość filmów. Moje pytania są takie: czy ktoś przegrywał już któryś z tych filmów jeśli tak to czym?(czytałem wcześniejsze posty ale nie mam teraz tych płyt więc nie moge sprawdzić czy pójdzie np. dvd fab.) Czy sony ma jakieś inne zabezpieczenia niż inne firmy. Czy kolor płyty (oczywiście nagrywalnej strony) ma wpływ na możliwość kopiowania(sony ma lekko różowy)? Zgóry dzieki za info! Jakie są ograniczenia DvdFab czasowe czy funkcjonalne?

Ostatnio zmieniany przez JAZDA100 : 20.09.2005 o godz. 08:30
JAZDA100 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.09.2005, 09:06   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ARccOS to zabezpieczenie się nazywa.

podstawa to darmowy DVDFab Decrypter lub/i najnowsze Any DVD 5.4.1.1

może ten temat z różowymi płytami Sony gdzieś dodać

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 20.09.2005 o godz. 09:11
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.09.2005, 09:22   #3
JAZDA100
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.09.2005
JAZDA100 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzięki. Jeszcze małe pytanko co po 21 dniach z Any DVD?
JAZDA100 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.09.2005, 10:07   #4
Yarozelsky
Gość

Cytat:
Napisany przez JAZDA100
Dzięki. Jeszcze małe pytanko co po 21 dniach z Any DVD?
bedziesz musiał kupic anydvd albo ....

Cytat:
Napisany przez ed hunter
ARccOS to zabezpieczenie się nazywa.

podstawa to darmowy DVDFab Decrypter lub/i najnowsze Any DVD 5.4.1.1

może ten temat z różowymi płytami Sony gdzieś dodać
Na niektórych czerwonych plytach jest kilka zabespieczen szczególnie na tych nowych,to bez AnyDvd ani rusz:/
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-1.jpg  
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.09.2005, 17:54   #5
biondi
Banita

Data rejestracji: 16.09.2004
biondi w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No tak, ale jest problem.
Po zgraniu całości za pomocą owych programów a następnie podczas konwersji Shrinkiem z samego HDD zabezpieczenie dalej ma miejsce, gdyż zależnie od filmu zawsze w tym samym miejscu następuje samoczynny reset kompa, bądź zwis
biondi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.09.2005, 17:58   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
pierwszy raz o czymś takim słyszę

może to nie związane z zabezpieczeniem?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.09.2005, 18:53   #7
biondi
Banita

Data rejestracji: 16.09.2004
biondi w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No Mnie też to dziwiło, gdyż ARccOS polega na błędnych sektorach właśnie na płycie !!
Więc dlaczego mam taki sam objaw po zrzuceniu na HDD ?
Może faktycznie cosik mam ze sprzętem
biondi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: