![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.04.2005
![]() |
[QUOTE=accadia]Do tej pory przerabialem filmy dvd decrypterem i dvd shrinkiem - ale trafilem na madagaskar i napotkalem problemy. Z tego forum dowiedzialem sie z jakich programow skorzystac - i tak zrobilem. Zainstalowalem dvdfab decrypter, any dvd oraz clone dvd. Z poczatku wszystko bylo ok. Przez weekend wypozyczylem 4 filmy - 2 z nich nie mialy zadnych zabezpieczen (any dvd ich nie wykrylo - moze dlatego ze to polskie filmy :-) )
Probowalem wiec je przerobic dvd shrinkiem - zacczal sie zacinac na kazdym filmie, podobnie dvd decrpyter. Komputer sie zawieszal - musialem go wylaczac na sile. Nastepnie probowalem dvdfab decrypterem - plyty DVD-5 poszly bez problemu, ale plyty dvd-9 nie chcialy pojsc wogole (w programie wybralem opcje aby film skopiowal w calosci - ale skopiowal czesc fiolmu i tyle). Dopiero musialem skpoiowac caly film fabdecrypterem a nastepnie z dysku shrinkiem. Wiem ze w koncu sie udalo, ale obawiam sie, ze jak mi skonczy sie okres testowy w any dvd to nie beda szly zadne filmy. Mam ta najwnosza wersje - i za zadne skarby nie moge znalezc do nie witaminki.[/QUO to sie kwalifikuje do ![]() |
![]() |
![]() |
|
|