![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
zawiesz mi sie komputer podczas nagrywania dvd
mam problem kupiłem sobie nagrywarke dvd i chce sobie nagrac film uzywam programu nero vision bo cche przerboic plik tak aby mogł go nagrac na plyte dvd ale komputer zawiesz mi sie podczas kodowania co moge zrobic ??
prosze pomocy ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czary mary...
podaj wiecej szczegolow - jaki komunikat (lub jego brak), jaki dokladnie soft, jaki system, co chcesz przerabiac moze nie do konca legalny serial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
hej nie ma zadnego komunikatu porostu komp przestaje dzialaj mam system xp 1,3 256 ram chce przerobic filmy avi na dvd lub divx ale komputer mi sie zawiesz i nie wiemco mam robic dalej pomoz mi please... robie to programem nero vision 3014 i co dalej pomocy.... koduje wlasnie film juz dwie godziny jak mi sie znó zaiesi to go prze okono wywale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sprobuj wg tego poradnika - pewnie to problem softu, wiec moze lepiej obejsc na okolo
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=21085 czy filmy odtwarzaja sie normalnie (nie brak kodekow), sprobuj na innej wersji vision, jaki system plikow (ntfs, fat32?), czy wersja legal tego nero czy tak nie do konca... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|