![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.09.2004
![]() |
![]()
Witam!
Mam problem.. ito średnio duzy, mianowicie.. Gdy nagrywam film na vcd wszystko jest git, 0 problemow ale gdy nagrywam na dvd to juz sie ich troszeczke zbiera. Filmy na DVD nagrywam programem DVD lab Pro.. najpierw film konwertuje boilsoft avo to vcd converter... po skonwertowaniu upewniam sie czy jest dobrze (programem DVD & Media Player), nastepnie przerabiam napisiki i wszystko wrzucam do tego DVD labu fajnie wszystko sie dokonwertowalo itp.. i czas na nagrywanie wkladam plytke z BLUPOPA (mysle ze to jej wina) i nagrywam (predkosc 2x) po nagraniu wkladam plytke do dvd i zaczynam sie rozsiadac z popkornem i innymi dodatkami ![]() ![]() PROSZE Q..RDE POMOZCIE!!! ![]() Pozdrawiam Pablo |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Zawieszanie się filmu DVD
witam!
mialem ten sam problem(choc nie tak częsty), jak używalem dvdrip2, teraz używam anydvd+DVDShrink(tu jest opis http://www.divx.howto.pl/modules.php...howpage&pid=91) i na pięć filmów w jednym raz się "przyciął" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
![]()
jesli płytka nie jest dłuższa niż 120minut, to spróbuj clonedvd3(trial)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
dzienx.... sproboje i tym programem, bo wczoraj nagralem na plycie dvd esperanza i sie minimalnie przycinalo ale zato nigdy sie film zrestartowal.... jak dzisiaj po szkole bede mial czas to sproboje twoim programem (i tak na przyszlosc "Nie lubie triali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
acha i jeszcze jedno.. gdziesz na opakowaniu, bodajze na KILER 1 z jakies gazety (mama kolekcjonuje) pisalo mniej wiecej tak : "podczas oglądania filmu mogą wystąpic zakłucenia w postaci wieszania się filmu i jego restartowaniem, co jest związane ze zmienianiem warstw plyty dvd" moze to chodzilo tylko o te blupopy po 1,20zł na gieldzie za sztuke a normalna esperanza w sklepie kosztuje 6,40 zł - no minimalna róznica, co to dla mnie na paczta plyt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
hmm.. w tym twoim artykule pisze "kopia płyty dvd dwuwarstwowej", tzn? kopia a ja sam film konwertuje itp :\ chyba ze zle czytam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |