![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.08.2005
![]() |
![]()
Witam ma problem. Posiadam kamerkę DVD sony która nagrywa mi na płytki 1.4GB. Mam tak nagrane 3 płytki po 1.4GB. Teraz mam problem bo te 3 płytki chciałbym zmieścic na jednej płytce DVD 4.7GB żebym mógł sobie odtwarzać na stacjonarnym DVD w domku. Są to nagrania z Wesela od kolegi. Problem w tym że nieiwem jak to zrobić. Umię tylko zgrać na dysk przy pomocy DVDShtink i nic pozatym. Szukałem ponad godzinę na forum jakis informacji jak to zrobić ale nic nie znalazłem. Błagam pomużcie jakieś wskazówki dajcie. Jakie programy do tego użyć. Każdy film posiada także menu. Nieiwem jak to zrobić żeby też menu było jak się nagra na 4.7GB. Pomóżcie bardzo proszę i czekam na odpowiedz.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Połącz i dorób menu w TMPGEnc DVD Author
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Ale jak mam zrzucic te filmy na dysk przy pomocy czego i za pomoca czego mam je polaczyc bo nie mam pojecia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napisałeś, że umiesz zgrać na dysk za pomocą DVDShrink. A czym połączyć - napisałem. Możesz też połączyć tym samym Shrinkiem w opcji Re-author, ale i tak wcześniej musisz mieć wszystko na dysku. Poza tym w DVD Authorze dorobisz sobie proste menu, w Shrinku nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Witam to jeszcze raz ja a wiesz moze jakiego uzyc programu do zgrania filmy z tych moich plytek DVD 1.4GB na dysk. Bo przy pomocy DVD sHrinka wyskakuje mi błąd danych CRC i nie moge zrzucic na dysk. Moze jest jakis inny dobry program przy pomocy ktorego da sie to zrobić. Moze to jest wina pytek sa to DYSAN Pocket DVD-R 1.4 GB Sprawdzałem na komputerze i na laptopie i jest to samo nie kce sie zgrać. Dziękuje za odpowiedz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jak wyglada struktrura plikow ? na DVD-R 1.4 GB po nagranu Sony |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
VIDEO_TS a w katalogu następujące pliki: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB VTS_02_0.BUP VTS_02_0.IFO VTS_02_1.VOB VTS_03_0.BUP VTS_03_0.IFO VTS_03_1.VOB VTS_04_0.BUP VTS_04_0.IFO VTS_04_1.VOB i nie kce sie zgrać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A co na to DVDDecrypter ? |
|
![]() |