![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
![]()
jestem poczatkujacy i experymentuje z programami, mysle ze znalazlem calkiem dobre polaczenie ale mam problem
![]() zgrywam za pomoca Ulead Movie Faktory 3 film z kamery do avi (dv) potem wrzucam do do film machine jednak po kompresji pojawa sie plik z filmem w formacie *.mpv a nie mam pliku z dzwiekiem ![]() oto log z programu -------------------------------------------------------- - 2005-02-21 22:22:44 - AVI to DVD conversion - The FilmMachine version 1.4 -------------------------------------------------------- Initializing. Computer Info CPU name : AMD Athlon(tm) XP 2600+ Available memory: 512 MB Windows version : Microsoft Windows XP Dodatek Service Pack 2 Initializing finished. -------------------------------------------------------- - 2005-02-21 22:22:47 - Free on drive G: 144,82 GB - Audio Extraction -------------------------------------------------------- Extracting audio from AVI file Audio extraction finished. -------------------------------------------------------- - 2005-02-21 22:22:48 - Free on drive G: 144,82 GB - Audio Conversion -------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------- - 2005-02-21 22:22:51 - Free on drive G: 144,82 GB - Video Encoding using Cinema Craft Encoder SP 2.67 -------------------------------------------------------- Executing Cinema Craft Encoder. TFM_Project_File.ecl found TFM_Project_File.ecl encoding started at 22:23:07 Creating TFM_Video_Info_File.vaf Creating TFM_Enc_Video.mpv Could not find second encoding window, checking again... Still could not find second encoding window, checking again... prosze o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|