![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.08.2007
![]() |
nagranie 3 płyt na 1
Witam,
Mam z małej kamery samsung 3 płyty DVD 2,8 GB. Na każdej płycie jest nagrane 1.2 GB Chciałbym przegrać wszystkie trzy płyty na jedną płytę DVD 4,7 GB?. Chciałbym też aby można było zachować dotychczasowy format wszystkich plików aby odtworzyć płytę na każdym odtwarzaczu DVD (komputer i stacjonarny)?. Czy jest coś takiego możliwe do zrobienia?. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
TMPG DVD Author.... w wyniku powiniene***347; mie***263; DVD5 z menu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki za podpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie czy menu trzeba robić od nowa. Sorry za proste pytanie ale to jest pierwsze takie zgrywanie na płytkę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Program ten robi w***322;asne menu wybierasz tylko wygl***261;d...
http://www.cdrinfo.pl/artykuly/tda1.5/strona3.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Je***347;li chcesz zachowa***263; menu poszczeg***243;lnych p***322;ytek, to ***322;***261;cz za pomoc***261; programu DVD Remake Pro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki za wszystkie porady ale widzę że chyba sobie póki co nie poradzę. Czy moglibyście mi napisać krok po kroku co trzeba robić bo opis TMPGEnc DVD Author który jest na cdrinfo nie wiele mi pomaga. Nie wiem może ja gdzieś błąd popełniam. Ja te trzy płytki mam na dysku twardym. Z góry wielkie dzięki.
DVD Remake Pro tu też się gubię. Ostatnio zmieniany przez Bartez : 30.08.2007 o godz. 00:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Otw***243;rz w Remake'u wszystkie trzy p***322;ytki i p***243;***378;niej z menu tools wybierz merge dvds. Wska***380; wszystkie 3 projekty w opcjach wyboru i wyeksportuj nowy DVD na dysk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Jeszcze raz wielkie dzięki za wskazówki. Jak importuje pliki (zaznaczam katalog DVD a w nim są dwa foldery AUDIO_TS i VIDEO_TS) to wyskakuje mi ten komunikat: There were problems performing the operation. Please examine the log for details.
Możesz mi podać jakie pliki zaznaczyć czy może katalogi?. Mógłbyś mi podać wszystko krok po kroku. Wiem że to już może być nudne ale naprawdę jestem laikiem. Będę wdzięczny za dalsze porady. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Musisz otworzy***263; katalog VIDEO_TS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
To jeszcze raz ja sorry
Dvdremake: Jak ładuje mi pliki przy importowaniu to zawsze mi wyskakuje mi ten komunikat: There were problems performing the operation. Please examine the log for details? Dzieje się tak niezależnie ile katalogów video zaimportuje. TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring: Tutaj nie widzi plików z płyt (folder VIDEO_TS)? Co tu trzeba zrobić? Będę kolejny raz bardzo wdzięczny za porady. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Remake - podaj, jaki b***322;***261;d z loga...
DVD Author - a wybierasz add DVD-Video? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
dvdremake:
Gdzie mam szukać tego loga? DVD Author ma tylko opcje: add file add DVD-Video - nie ma takiej opcji |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
dvdremake logi:
Importing DVD... Read DVD from: E:\płyty dvd\dvd\VIDEO_TS Read VMG Read VTS1 Recovering C_ADT & VOBU_ADMAP tables. (818:VobData.cpp) Importing DVD... Read DVD from: E:\płyty dvd\dvd1\VIDEO_TS Read VMG Read VTS1 Recovering C_ADT & VOBU_ADMAP tables. (818:VobData.cpp) Importing DVD... Read DVD from: E:\płyty dvd\dvd2 Read VMG Nie można odnaleźć określonego pliku. (171:dataAccess.cxx) Can't open VIDEO_TS.IFO. (963:VMG.cpp) can't load VMG. Attempt import from VIDEO_TS subdirectory... Read DVD from: E:\płyty dvd\dvd2\VIDEO_TS Read VMG Read VTS1 Recovering C_ADT & VOBU_ADMAP tables. (818:VobData.cpp) Jeszcze mam pytanie. Na tych małych płytach DVD są już rozdziały. Czy jest mozliwe aby przegrać to na jedną płytkę już z tymi rozdziałami?. Pytam bo DVD author nagrał mi każdą płytkę jako jeden film. Jeszcze raz wielkie dzięki za wszelką pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Z logu wynika, ***380;e przy 3 p***322;ytce pomyli***322;e***347; si***281; i zamiast wej***347;***263; do katalogu VIDEO_TS wskaza***322;e***347; mu katalog nadrz***281;dny - ale i tak sobie z tym poradzi***322;...
Po***322;***261;cz projekty i wyeksportuj DVD. Remake zachowuje wszystko - zrobisz, zobaczysz. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|