![]() |
i to nie jeden breloczek tylko 1000 sztuk + jeden gratiss :D
|
no bede mial zapas na kilka stuleci:D ale czy gwaracja wytrzyma zab czasu :D i czy servisy przetrwaj gdy nagle zwali sie im na glowe tysiac sztuk to sa pytania ale breloczek bedzie dyndal :spoko:
|
Cytat:
A tak z innej strony , np. Pionek pali x8 w 7 min z groszem , to nie wiem za bardzo jak zareagować na wieść że LG paląc x16 radzi sobie w niewiele ponad 5 min. :| W sumie kilka dni byłem nieobecny :O |
Cytat:
Najważniejsze, że w jednej chwili można wypalić 1000 płytek. 8 ) A póżniej ile radości. :piwo: :) |
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
No właśnie! Gdzie byłeś?!? Przez kilka dni żadnej lufy na forum :smutny: :mruga: A co do darmowych minut - to nie przesadzaj! :nie: Doceń te dwie minuty! Tam się konstruktorzy męczą :paker: Żebyś w tym czasie i płytkę wypalił i siku zrobił i ręce umył A ty tu z takimi tekstami wyjeżdzasz :\ Taki posiadacz LG - w czasie gdy ty wstajesz do WC On już następną płytkę wkłada A ty przychodzisz - i masz dwie minuty w plecy! :czytaj: :czar: |
Cytat:
:D |
Cytat:
jak milo :) |
Turboni!
No i w końcu avatarek ci się udało przerobić! :piwo: Nawet pasuje do ciebie! :mruga: |
no ladnie Turboni :D
|
dzieki chlopaki wielkie :piwo:
|
Cytat:
@Vizzard Druty uległy piątkowej nawałnicy + sprawność dzaiłania chłopców z TPSA, no i przez 4 dni byłem odcięty od świata ! Plus jeszcze kilka by ochłonąć z wrażenia że internet znowu chodzi ! |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
Chłopcy z TPSA z pewnością lubią robić na drutach :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:08. |