![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
2x napisy
nie wiem dlaczego ale w filmach (różnych) pojaiaja mi sie napisy dwukrotne jednedobre tak jak na płycie a drugi beż żź... chyba wiecie o co chodzi. Jak wyłacze napisy to zostaja te złe . jak zrobić aby pojaiały sie te dobre bez złych . Z góry wielkie thx.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Musisz miec zainstalowana jeszcze jakas aplikacje, ktora powoduje wyswietlanie jeszcze jednych napisow.
Moze masz zainstalowany nimocodec? |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Wylacz w playerze taka opcje co sie nazywa (sic) inteligentne napisy!
Zostana tylko te co je pokarzesz do odtwarzania! |
![]() |
#4 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Czy to zle?
No nie. Ale jest tam cos takiego jak G600 maxtor lub cos w tym stylu(teraz nie pamietam bo nie mam zainstalowane)ikonka kola zegara. I to jest wlasnie odpowiedzialne za te drugie, ktore sa na dodatek bez polskich znakow. Wylacz to i bedzie wporzadku. |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
To sa wlasnie te inteligentne napisy, player sam je znajduje i wyswietla.
|
![]() |
#7 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Komu potrzebne są inteligentne napisy
![]()
#8 |
Gość
|
Dlaczego piszesz o tym dopiero teraz, powaznie!, ogladalem GW cz1. do gory nogami. Serio! Myslalem ze q...cy dostane! I w koncu skasowalem 2GB filmu, rozumiecie to?
|
![]() |
#9 |
Wyjadacz
![]() |
:-D :-D :-D Czasem musisz nieco przeczytać, zanim klikniesz "Next".
#11 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Wlasnie dzieki takiemu klikaniu dzieja sie takie rzeczy jak miedzy innymi film do gory nogami. Kiedys cos czytalem co to powodowalo, teraz to zapomnialem. Ale chodzilo o cos co zostalo nie potrzebnie zainstalowane i powodowalo jakis konflikt. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjadacz
![]() |
Readme od Nimo 5.0 build 8 - Yahol, przeczytaj koniecznie!!!
WARNING !!! There is an INCOMPATIBILITY with the "TFM Audio Filter v1.0 beta 7" and the Morgan Multimedia Stream Switcher 0.95, DO NOT Install them together, chose one of them only if needed Do not chose the G400 Filter if you do not have G400 graphic cards Do not install the Bicubic Resizer Filter id you do not have any problem about video upside-down.
#13 |
Gość
|
OK! Dzieki! Przeczytalem i zrozumialem.:-D
|
![]() |
|
|