![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.07.2003
![]() |
3 problemy na raz!!!! help
Witam wszystkich,
Niestety mam az 3 problemy 1. Po zgraniu napisow na VirtualDubie dzwiek jest przesuniety w stosunku do obrazu 2. Po zgraniu napisow w VD plik ktory sie utworzyl nie daje sie skasowac, nawet po restarcie i pomimo ze VD nie jest zalaczony (moze chodzi o jakies ustawienia zebezpieczen w VD) 3. Po zgraniu napisow powstal plik ktory ma rozmiar 870 mb i nie miesci sie na 1 plytke VCD. Jak to podzielic na 2 lub wiecej plytek? Bede bardzo wdzieczny za jakakolwiek pomoc poniewaz walcze juz z tym dosyc dlugo. Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
ad.1 to nie ruszaj dźwięku
ad.2 co to za plik? pierwsze słysze ad.3 TMPG - MPEG Tools/Merge&Cut
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2002
![]() |
nagraj na 90 lub 99 min u mnie na grundig-u smigaja pieknie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.07.2003
![]() |
1. Z dzwiekiem nic nie robie, przy otwieraniu pliku w VD wyskakuje komunikat o sciezce VBR i o mozliwym przesunieciu dzwieku. Ja dodaje tylko napisy ustawiam kompresje video i zapisuje jako AVI
2. Jest to zwykly plik AVI ktory normalnie daje sie otworzyc, nie moge go tylko usunac, poniewaz wyskakuje komunikat iz plik jest uzywany przez jakis program lub uzytkownika, po restarcie jest to samo (nawet po uruchomieniu w trybie awaryjnym) 3. Dzieki wielki Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
|