![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
![]()
W tym programie można ustawić :
Normal dvd-rom dvd+rw Ale jak ustawię Normal to w nawiasie jest:"(dvd-rom)"więc co ustawić ![]() "Normal(dvd-rom)" czy "dvd-rom",żeby stacjonarny odtwarzacz to widział??No i jaka jest różnica między "Normal(dvd-rom)" a "dvd-rom",nie rozumiem tego? ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.01.2004
![]() |
Coś Ci się pomyliło. Przeczytaj uważnie co pisze program po ustawieniu. Jest Normal (DVD+R) albo DVD-ROM
|
![]() |
![]() |
#3 | |
---===//eLWu\\===---
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Wajchiusz : 03.03.2004 o godz. 11:29 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
![]()
Jest opcja szukaj ...i co z tego ??zawsze to wałkuję zanim zadam pytanie ......i dalej nie wiem co to jest ten NORMAL skoro jest DVD-Rom i DVD+r/rw to co to jest ten normal
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
To znowu ja.....i book type
W tym programie można ustawić :
Normal dvd-rom dvd+rw Ale jak ustawię Normal to w nawiasie jest:"(dvd-rom)"więc co ustawić "Normal(dvd-rom)" czy "dvd-rom",żeby stacjonarny odtwarzacz to widział??No i jaka jest różnica między "Normal(dvd-rom)" a "dvd-rom",nie rozumiem tego? Zadaję jeszcze raz to pytanie -może ktoś odpowie.I nie piszcie ,że nie mam racji i ,że coś mi się pomyliło -tak jest ,można ustawić: dvd-rom dvd+rw no i to nieszczęsne : normal(dvd-rom)-co to jest ten normal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Zgadza się u mnie tez mam:
Normal(DVD-ROM) DVD-ROM DVD+RW Moj stacjonarny nie widział +RW/R a na -R sie jąkał więc wypaliłem z BOOKTYPE ustawionym na DVD-ROM i zatrybił aż miło. Mam Litka 811S i stacjonarke LG5183 Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez pysio78 : 22.03.2004 o godz. 20:49 |
![]() |
![]() |
|
|