![]() |
Dzieki Czekam Na Innego Ryzykanta I Jego Sugestie .. MoŻe Kowanski Sie Wypowie Moze To Jednak Bedzie Chodzic ???? ||
|
@JaroW
tez mam 451 i powiem tyle: Dobrze ze jestes! pozdro |
trzeba poczekac na plytki dl aby wpelni wiedziec czy wszystko jest ok.
|
Ja wgrałem do 451@812@832 biosa
Cześć wszystkim forumowiczom ...ZZARYZYKOWAŁEM i wgrałem biosa z tej stronki http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html
ale najpierw miałem softa od Kowanskiego na model 812s , teraz zapodałęm z tamtej stronki i nagrywarka wstała jako 832s zrobilem tylko kilka prób wiec nie jestem pewien co do poprawnosci dzialania na maxa nagrywarki ,ale poweim ze powrocilem spowrotem do 812 i bez problemu sie sflaszowala.. i potem znowu wgralem biosa z 832s. Próbowałem na nero nowym i widzi mi ja jako nagrywaczke ktora moze polic 8GB. a to znaczy ze zglasza ja poprawnie. kasowalem dvdrw te orginalna i spoko skasowala sie i na to miejsce wgralem jakies tam dane i chodza poprawnie... potem nagralem cdr z jakims tam filmem i tez spoko odtwarza. Nie wiem czy jestem pierwszy co zaryzykował ... ale chetnie podziele sie informacjami jak zrobie testy dalsze...nara pa ;) |
w nowych liteonach jest inny chip sterujacy (812, 832) w porownaniu do starszych . te dwa modele sa robione razem z sony.nie wlaczajac oprogramowania to 812, 832 to to samo co sony dru-700a. dlatego miedzy tymi modelami mozna zmieniac firmware i wszstko bedzie biegalo lacznie z DL
pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
nieda rady przerobic innych liteonow na 832 jedynie 812 jest to ten sam naped co 832.
|
451S@812S@832S - probowal ktos???????
no wlasnie ktos juz probowal??? no bo jesli "oryginalna" 812S da sie przerobic na 832S(DL) to dlaczego 451 by sie nie mialo dac??? ja bym mogl za moment sprobowac ale czy jesli sie nie powiedzie to wystarczy ltnflashem wgrac .bin od 812S i bedzie wszystko oki??? bo jesli nie to ja poczekam na innych :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:35. |