![]() |
Ilość załączników: 1
A oto wyniki :spoko:
Verbatim x4 palona x4 451S@832S :jupi: |
Cytat:
Tylko po co ??? Jeżeli tobie chodzi i wypala - no to pięknie :taktak: Ale, czy nie lepiej jest oddać do serwisu i dostać Nową? ;p Świeżutką :taktak: Pachnącą :tak!: W folii lub pudełeczku :D Szybszą :jupi: Z perspektywami :spoko: Bez przebiegu :jezyk: Na topie :> |
Cytat:
Która padnie po pierwszym paleniu bo się okaże że właśnie dostali wybrakowane bez lasera w środku ^_^ ^_^ ^_^ |
Cytat:
Jeszcze do tej pory leci mi krew z nosa :D Nie bój żaby :nie!: To gówno ma 2 lata gwarancji :> |
Cytat:
|
Witam. Ja o tych samych problemach pisałem. Coś jest w tym nowym biosie i w dodatkowych ustawieniach omnii.
|
Cytat:
dobra ironia nie jest zla :) - poprostu bierzecie wszystko baaardzo serio - poprostu sprzet moze miec zainstalowany maly modemik gprs ktory wysyla do centrali wszystkie przeprowadzane na tym urzadzeniu operacje - a tak na powaznie to poprostu bardzo subiektywna sprawa polegajaca na obejrzeniu czesci mechanicznych - juz samo zabrudzenie wewnetrzne moze cos sugerowac :) - ja tylko wysuwam teze - widac macie cos na sumieniu ;) skoro tak reagujecie - na wypalaczu czapka gore :) |
aha zeby nie bylo ze moj sprzet jest taki hiper super :)
bo niestety nie jest :( sam mam zgryz co z nim zrobic bo poprostu wypalilem chyba z 10 plytek i najlepsze Verbatomy za 7 zeta TAIO YUDEN - czy jakos tak ;) mialy najwieksze PI okolo 110 - tak wiec sprzet mam poprostu sredni !!! daleko mi do idealu choc moj stacjonarny czytnik odczytuje nawet plytki z PI 600 ;p
|
Cytat:
Z perspektywy czasu, można nad tym dywagować ale ... To chyba w moim przypadku nie to :nie: Albo pośrednio VS0A do tego się przyczynił W każdym bądź razie nie jest to w tej chwili kwestia biosu :nie: Bo czy to biosy 812 czy to biosy 832 - efekt jest ten sam :\ Powolny zgon zapisu i odczytu :smutny: |
zreszta alem sie najadl patosu chyba obejrzalem szeregowca ryana :)
ale sa chyba wazniejsze problemy w zyciu niz nagrywara - kazdy kiedys czy wczesniej czy pozniej taki dostaje lomot ze raczej zapomina o tak trywialnych sprawach :) - oczywiscie jak cos cos kupuje to powinno dzialac - ciagle jednak paranoiczne porownywanie wykresow zahacza jednak czasem o patologie ;) - juz widze spoconego ze strachu czlowieka budzacego sie z krzykiem bo przysnilo mu sie ze jego nagrywara nagrala z pi w okolicach 200 - cale szczescie to tylko sen - a juz swiat walil sie na glowe ;)
oczywiscie po to jest grupa aby o tym pisac :) ale z tego powodu nie warto sie zabijac !! bo czasem latwo przyszlo latwo poszlo oczywiscie pozaru choroby i kradziezy tfu tfu nikomu nie zycze !!! ani sobie !!! :) |
Cytat:
Przychylam się do wypowiedzi tylko w czym tkwi problem, bo ja osobiście próbowałem róznych ustawień i najlepiej pali mi z zaznaczoną w omni tylko opcja auto_bitsetting i to sie tyczy moda VS08 jak i VS0A. Pozdrawiam :) |
Cytat:
Ale w czym jest problem możesz mi wyjaśnić bo moja nagrywarka ma dopiero 3 miesiące i co już mam ją skasować bo źle pali czy nie lepiej szukać jakiś nowych rozwiązań aby to zmienić :) I jeszcze raz powtarzam Nie twierdze że moja nagrywarka jest THE BEST staram się wypaść jak najlepiej czasami mi to nie wychodzi ale się staram :) Pozdrawiam :) |
Cytat:
|
Cytat:
No, moja pójdzie jutro :D Zobaczymy na ile twoja teza się sprawdzi :> Ja w każdym bądź razie napęd owijałem folią aluminiową - żeby sygnał z gprs nie dochodził i nie wychodził :jezyk: Turboni już sobie wymienił 812 na 832 - czas stanąć w kolejce :mruga: |
Cytat:
bez jaj sprzedawca wymienił mi w ciagu dwóch dni :D' Powiedział ze on to sobie z nimi załatwi czyli miał doswiadczenie..:P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:33. |