![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2011
![]() |
Nagrywarka nie nagrywa wszystkich plyt DVD+R
witam mam problem w laptopie mianowicie moja nagrywarka chociaż ma widzieć i nagrywać płyty DVD+R ma z tym problem .
wkładam jakąś płytę dvd+r jakiejś dziwnej marki widzi i nagrywa bez problemu , włożę na przykład verbatim albo jakiś inny nie widzi chociaż to ten sam nośnik bo DVD+R ale rożne firmy ?? jaki może być powód płyty cd nagrywa bez problemu każdą i każdej marki , tylko z dvd jest problem z tego co mi pokazał SIW jest to nagrywarka LG GCA 4040ON Ostatnio zmieniany przez damianxxl : 25.03.2011 o godz. 12:05 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaktualizuj firmware spawarki i tyle... w sumie
![]() poza tym pozostaje Ci jeszcze kupno zewnętrznej nagrywarki bo laptopowe to gówno i działają jak chcą i z czym chcą..o ile wogóle |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2011
![]() |
no już zaktualizowałem firmware i nic z tego , najprędzej zmienię nagrywarkę ale musi być jakieś logiczne wytłumaczenie tego zjawisk , może ktoś jeszcze ma jakie rady z mila chęcią poczytam może czyszczenie napędu pomoże bo nie był czyszczony od nowości
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Mozesz sprobowac ja wyczyscic. Jesli to nie pomoze, to raczej Cie czeka wymiana.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia | andrzejj9 | Humor | 34 | 16.03.2019 15:39 |
Zbiór wszystkich praw Murphy'ego. | Pablo1964 | Humor | 5 | 24.08.2006 09:22 |