![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
ADRES serwisu NEC'a
Czy ktoś może mi podać jakieś namiary (adres, telefon, e-mail) na serwis nec'a w naszym kraju?
W google nic nie mogę dorwać. Czy ktoś wie jakie są warunki gwarancji tzn czy "serwis odbiera i dostarcza sprzęt" w ramach gwarancji? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
|
Nec od jakiegoś czasu daje gwarancje "door to door", wszystkie namiary są na pisemnej gwarancji Neca która powinieneś dostać przy kupnie nagrywarki.
Ale skoro piszesz to pewnie nie dostałeś takowej gwarancji ![]() Cytat:
Centrum Serwisowe CSS Beskidy Ul. Emilii Plater 14, 43-300 Bielsko Biała Tel.: 0 prefix (33) 829 82 90 (poniedziałek - piątek , 8.00 - 17.00) @-mail : nec@cssbeskidy.pl |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
To jest jedyny na cały kraj? Nie ma w Warszawie?
dzięki wielkie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Gość
|
Cytat:
edit: tak miało być ![]() Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 01.05.2006 o godz. 19:53 |
||
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.02.2009
![]() |
Witam
Jestem bardzo zawiedziony kupilem nagrywarke NEC-a z mysla ze jest to bardzo dobra firma ale okazalo sie ze gdy sie zepsula zaczely sie problemy odeslalem ja do centrum serwisowego w Bielsko Biała po 3 tygodniach dostalem niby naprawiona lecz po 3-4 miesiacah znowu padl naped po odeslaniu ponownie okazalo sie ze moja gwarancja sie skonczyla i jezeli chce nagrywarke to musze pokryc koszty wysylki To jest chore wiadomo ze jak padnie laser to powinno sie go wymienic nma inny a nie naprawiac zostalem teraz bez nagrywarki inne firmy np. LG nie naprawia tylko odrazu odsyla nowa NIE KUPUJCIE TYEGO CHLAMU ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|