![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.10.2005
![]() |
Ashampoo Burning Studio6,jak nagrać płytę DVD z pliku .avi
Zrezygnowałam z Nero i zainstalowałam Ashampoo Burning Studio6 (wersja 6.50).program miał być w pełnej wersji,zarejestrowałam się,dostałam klucz,wpisałam go ale ciągle przy uruchomieniu programu wyskakuje okno,jak niżej na screenie,nic z tego nie rozumiem.
![]() Program jest ok, poza jedną funkcją, z której nie wiem czy w ogóle można korzystać,chodzi o nagranie na płytkę filmu DVD z pliku .avi ,który mam na dysku.W Nero nie miałam tych problemów a tutaj nie wiem jak się za to zabrać i czy to w ogóle w tym programie jest możliwe? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.11.2006
![]() |
Zatem czy nie lepiej wr***243;ci***263; do nero? :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Masz triala.
Pe***322;na wersja jest p***322;atna. Ostatnio by***322;a tak***380;e full dodana do czasopisma PC World Komputer 4/07 - wersje z PCWK nale***380;y zarejestrowa***263; i otrzymany klucz jest kluczem do pe***322;nej wersji - po zarejestrowaniu tej wersji, nie ma okienka jak u Ciebie i faktycznie otrzymujemy pe***322;ny produkt.
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
Właśnie miałam pełna wersję z gazetki...triala nie instalowałam.Ponawiam pytanie:czy można w tym programie,tak jak w Nero utworzyć DVD do odtwarzania w stacjonarnym odtwarzaczu,chodzi o dokonanie konwersji z pliku .avi.Z Nero zrezygnowałam bo ma masę opcji z których nie korzystam a co nowsze to "cięższe".Jeśli okaże się,że Ashampoo nie radzi sobie z moim problemem to która wersja Nero najbardziej stabilna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Natomiast komentując Twój załącznik do pierwszego posta: wpisz klucz albo testuj program jako trial.
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Cały czas się chyba nie rozumiemy...Wiem,że nagram .avi ale nie o to mi chodzi!W Nero nagrywałam płytę DVD z formatu pliku .avi do odtwarzania w stacjonarnym odtwarzaczu,takim,który nie obsługuje DIVX i o to mi chodzi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Plik *.avi ma być dokładnie taki jaki lubi Twój stacjonarny odtwarzacz ![]() Domyślam się, że musimy Ci dawać dodatkowe pytania abyś umiał się wypowiedzieć o co Ci tak naprawdę chodzi ![]() Jeżeli chodzi jednak o konwersję plików - to pomyliłeś działy ![]() Jeżeli szukasz programu do konwersji firmy Ashampoo - to nazywa się on MovieShrink ![]() Jeżeli masz inny problem - to opisz go w miarę przejrzyście ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
Sorry je***347;li namiesza***322;am.Chodzi mi o opcj***281;,kt***243;r***261; ma Nero a kt***243;rej nie widz***281; w Ashampoo>>> "Tw***243;rz w***322;asne DVD-video" i o to ca***322;y czas usi***322;uj***281; si***281; dowiedzie***263;,jako,***380;e Ashampoo nie znam,dopiero zainstalowa***322;am.Je***347;li tej opcji brak to wracam do Nero.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|