Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.04.2007, 23:30   #1
Jagna
Bywalec

Data rejestracji: 02.10.2005
Jagna w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ashampoo Burning Studio6,jak nagrać płytę DVD z pliku .avi

Zrezygnowałam z Nero i zainstalowałam Ashampoo Burning Studio6 (wersja 6.50).program miał być w pełnej wersji,zarejestrowałam się,dostałam klucz,wpisałam go ale ciągle przy uruchomieniu programu wyskakuje okno,jak niżej na screenie,nic z tego nie rozumiem.

Program jest ok, poza jedną funkcją, z której nie wiem czy w ogóle można korzystać,chodzi o nagranie na płytkę filmu DVD z pliku .avi ,który mam na dysku.W Nero nie miałam tych problemów a tutaj nie wiem jak się za to zabrać i czy to w ogóle w tym programie jest możliwe?
Jagna jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.04.2007, 09:38   #2
wicher_ek
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.11.2006
wicher_ek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Zatem czy nie lepiej wr***243;ci***263; do nero? :-)
wicher_ek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.04.2007, 10:45   #3
Raferti
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.01.2005
Raferti zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Masz triala.

Pe***322;na wersja jest p***322;atna.

Ostatnio by***322;a tak***380;e full dodana do czasopisma PC World Komputer 4/07 - wersje z PCWK nale***380;y zarejestrowa***263; i otrzymany klucz jest kluczem do pe***322;nej wersji - po zarejestrowaniu tej wersji, nie ma okienka jak u Ciebie i faktycznie otrzymujemy pe***322;ny produkt.
Stary 04.04.2007, 10:56   #4
Jagna
Bywalec

Właśnie miałam pełna wersję z gazetki...triala nie instalowałam.Ponawiam pytanie:czy można w tym programie,tak jak w Nero utworzyć DVD do odtwarzania w stacjonarnym odtwarzaczu,chodzi o dokonanie konwersji z pliku .avi.Z Nero zrezygnowałam bo ma masę opcji z których nie korzystam a co nowsze to "cięższe".Jeśli okaże się,że Ashampoo nie radzi sobie z moim problemem to która wersja Nero najbardziej stabilna?
Stary 04.04.2007, 11:42   #5
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jagna Podgląd Wiadomości
Właśnie miałam pełna wersję z gazetki...triala nie instalowałam.Ponawiam pytanie:czy można w tym programie,tak jak w Nero utworzyć DVD do odtwarzania w stacjonarnym odtwarzaczu,chodzi o dokonanie konwersji z pliku .avi.Z Nero zrezygnowałam bo ma masę opcji z których nie korzystam a co nowsze to "cięższe".Jeśli okaże się,że Ashampoo nie radzi sobie z moim problemem to która wersja Nero najbardziej stabilna?
W Ashamoo poradzisz sobie z tym bez problemu: czyli nagrasz plik *.avi na płytę DVD czy wręcz CD.
Natomiast komentując Twój załącznik do pierwszego posta: wpisz klucz albo testuj program jako trial.
Stary 04.04.2007, 12:04   #6
Jagna
Bywalec

Cały czas się chyba nie rozumiemy...Wiem,że nagram .avi ale nie o to mi chodzi!W Nero nagrywałam płytę DVD z formatu pliku .avi do odtwarzania w stacjonarnym odtwarzaczu,takim,który nie obsługuje DIVX i o to mi chodzi!
Stary 04.04.2007, 12:18   #7
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jagna Podgląd Wiadomości
Cały czas się chyba nie rozumiemy...Wiem,że nagram .avi ale nie o to mi chodzi!W Nero nagrywałam płytę DVD z formatu pliku .avi do odtwarzania w stacjonarnym odtwarzaczu,takim,który nie obsługuje DIVX i o to mi chodzi!
A co do tego ma Nero, Ashampoo czy cokolwiek byś tu nie wpisał

Plik *.avi ma być dokładnie taki jaki lubi Twój stacjonarny odtwarzacz

Domyślam się, że musimy Ci dawać dodatkowe pytania abyś umiał się wypowiedzieć o co Ci tak naprawdę chodzi

Jeżeli chodzi jednak o konwersję plików - to pomyliłeś działy
Jeżeli szukasz programu do konwersji firmy Ashampoo - to nazywa się on MovieShrink
Jeżeli masz inny problem - to opisz go w miarę przejrzyście
Stary 04.04.2007, 12:28   #8
Jagna
Bywalec

Sorry je***347;li namiesza***322;am.Chodzi mi o opcj***281;,kt***243;r***261; ma Nero a kt***243;rej nie widz***281; w Ashampoo>>> "Tw***243;rz w***322;asne DVD-video" i o to ca***322;y czas usi***322;uj***281; si***281; dowiedzie***263;,jako,***380;e Ashampoo nie znam,dopiero zainstalowa***322;am.Je***347;li tej opcji brak to wracam do Nero.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: