![]() |
Kolejne testy: <zobacz>
|
Ilość załączników: 1
Otóż pożyczyłem sobie DRW-1814BLT czarną do domu w celach testowych i przyznam, że spisuje się nieźle. W porównaniu z nagrywarką na IDE bufor mi nie skacze. Płytki odczytywane są bez zastrzeżeń. Natrafiłem tylko na drobny problem podczas wypalania płyt. Gdy wypalam coś na dvd+r verbatim to od srodka plyty mam centymetrowej długości nienagraną linię :| Zdjęcie zamieszczam w zalaczniku... wiem, że jest kiepskie ale się starałem... Zobaczyłem, że na asusie pojawił się bios w wersji 1.10 jednak na wszelki wypadek zapisałbym istniejący bios tylko teraz jak !?
PS: kolega ktory kupil w tym samym czasie tą wypalarke nagrywal roznymi predkosciami na roznych plytkach i twierdzi ze u niego jest wszystko okay. Wiec to moze jakas wada nagrywarki ? |
ASUS DRW-1814BLT SATA 18x
Recenzja na cdrlab.com >>KLIK<<
|
Asus DRW-1814BL
Kto wrzuci testy? :pytanie:
:czytaj: :czar: |
no w***322;a***347;nie! :>
kto? :ja_chce: :D na Ciebie mo***380;na zawsze liczy***263; :spoko: :haha: S***322;awku, my mamy na forum jednego ***347;wie***380;o upieczonego :jem: posiadacza tego***380; nap***281;du :czytaj: i to do niego Vizzarda pije :drinking: |
Cytat:
ale brak napędów do testów i z czym porównywać ? :) |
niech si***281; tester martwi :idea:
:mruga: |
Cytat:
B***322;ys***322;e***347;? :czytaj: To zga***347;nij... Wyjd***380; z forum i drzwi zatrza***347;nij :tak!: Bo cokolwiek z szukaniem w necie wielu ma problemy To co jak co ale to nie my :nieee: Prosz***281; o testy z pierwszej r***281;ki Za wszystkie inne - sorry - ale dzi***281;ki :nie: :] |
Cytat:
PS. Lite-ON musi każdą nagrywarkę robić z tym samym panelem przednim? mogli by coś zmienić, nie dość że brzydki, to jeszcze kiepski :haha: |
Cytat:
:czar: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wi***281;c tego nie powiedzia***322;em A Litki 18/20A1P/H zostawiaj***261; tego Asusa 1814BL w tyle I tyle! :tak!: :czar: |
Titanium 8x@8x
|
S***322;abooo ;) :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:35. |