![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Lite-on Dvdrw Ldw-451s
Mam bios GSB4 nagrywarka wyprodukowana 20-11-2003.
Mianowicie mam problem z nagrywaniem płyt DVD-R\RW. Skopałem już 2 płytki DVD-Rw (esperanza).Pierwsza nagrałem kilka piosenek i nie można odczytać płyty ani jej wykasować! A druga:nagrałem kilka filmów i płytka da się odczytać ale nie można jej skasować!(przy prubie kasowania wyskakuje komunikat ,że jest porysowana lub uszkodzona) Ponadto Nero nie wykrywa mi tej nagrywarki,jedynie progrm firmy SONIC(dołączony do nagrywarki) ją"widzi". Prosze o pomoc! Z góry THX! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Nie używaj DVD-RW, to jest straszny szajs szczególnie w wykonaniu Esperanzy. Przesiądź się na DVD+RW. Tego rodzaju posty pojawiają się na forum co chwila.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2003
![]() |
Cytat:
Dysan DVD RW+ i TDK DVD RW- sie sprawdzaja bez zastrzezen. Pozdr.
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.01.2004
![]() |
Co do esperanz to zapomnij... ale moze warto byloby bios do GSB6 uaktualnic... Ja nagrywam na -RW EMTECa i nie mam zadnego problema.
pozdro |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.01.2004
![]() |
Pracę z na nagrywarką DVD zacząłem od Esperanza +RW i padła mi po trzech sesjach. Teraz pracuję na TDK+RW i wszystko działa bez zarzutu.
Pozdrawiam.
|
|