Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 26.01.2005, 21:50   #11
adam_z
Bywalec

Data rejestracji: 23.10.2004
adam_z w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez mordredpl
Witam!
Jestem tutaj nowy i troszke zielony wiec prosze o wyrozumialosc. Zakupilem dzis BenQa w wersji OEM. Nie dostalem do niej zadnych sterownikow - czy mam bazowac na tym co WIn XP sam sobie dogral? (menadzer urzadzen pokazuje ze jest naped ATAPI DVD DD 2x16x4x16)
BIOS nagrywarki jak rozumiem powinienem uaktualnic z G7L9 do G7P9?
Probowalem nagrac plyte w Nero w stanie takim jakim teraz jest nagrywarka ale nie moge wybrac predkosci nagrywania...
Moze moje pytania juz sie tu trafily ale przeczytalem tylko 40 stron z 90 ktore sa w tym temacie wiec prosze o wyrozumialosc....
Nie posiadam tego napędu, ale: posiadasz wersje OEM, jeśli chcesz przerobić ją na BenQ 1620 PRO opis znajdziesz TU Jeśli nie chcesz jej przerabiać wgraj najnowszy bios, czyli (chyba) G7P9

Co do Nero pobierz najnowszą wersje 6.6.0.6

Ostatnio zmieniany przez adam_z : 26.01.2005 o godz. 21:52
adam_z jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: