![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.02.2005
![]() |
Dorwałem CHIP-a z grudnia 2004 , benq na 2 miejscu za NEC-3500A , dodam że nie było np. plextora. Czemu benQ za Nec , bo jest od niega droższy o prawie 100 zł.
Cena BenQ to 435 zł .... grudzień 2004 , ładnie staniał ![]() Co do testowania płyt to napisali o tym że liczba błedów PI nie powinna przekraczać 50 , przy czym normy dopuszczają 280 błedów na sekunde. Piszą również że błedy PI sa jak najbardziej naturalne , gorzej z błedami PO które są już poważnym ostrzeżeniem i należy się liczyć w przyszłości z utrata częsci zapisanych danych. Ładnie te TDK płytki wychodzą , jak one wyglądają bo ja narazie spotkałem się z 2 rodzajami TDK , jedne to te kolorowe nieszczęsne 8x , a drugie TDK już są lepsze to są slimy , z takim facetem w okularach na okładce. A te twoje to jak wyglądają od zew. ? Tak dla przypomnienia to jest TDK slim Nagrane x8 w Roxio. Całkiem nieżle też wyszło. Item Code: DVD-R47SCEC Ostatnio zmieniany przez coxis : 06.03.2005 o godz. 14:25 |
![]() |
![]() |
|
|