![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
Cytat:
dostalem takowe wyniki: http://forum.cdrinfo.pl/search.php?searchid=439799 i fakt nie przejrzalem wszystkich 19 stron, na kazdej bylo po 25 postow, zroblem to wybiorczo co druga strone, a pech chcial ze akurat na tych sronach takiej informacji nie znalazlem, wiem ze uciazliwe jest odpowiadanie na jedno pytanie ale zamiast tracic czas na przegladanie 460 postow wole zaryzykowac zadnie pytania i przyjac slowa krytyki niz spedzic dwie godziny nie majac pewnosci cay znajde odpowiedz... tak na marginesie efekt nie przerosl moich oczekiwan wczesniej a i teraz gdy poswiecilem ten czas na powtorne przeszukanie wynikow co najwyzej sprostal moim oczekiwaniom... no i tak zupelnie na koniec mojego drugiego posta, rozumiem ze przeprosiny ktore zamiescilem w pierwszym poscie nie wystarczyly osobie szanownego pana grzdylka...moze oczekiwanie byly inne, moze powinienem sie wychlostac no ale skoro tego nie zrobilem to pozostaje mi tylko podziekowac za odpowiedz na moje pierwsze pytanie i czekac na zrypke za druge |
|
![]() |
![]() |
|
|