Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 19.03.2005, 22:46   #7
beenu
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.11.2003
beenu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez dziura
@beenu moze byc ciezko z odpowiedzia na twojego posta bo juz pare razy padly takie pytania i odpowiedzi sa w tym watku. sam odpowiadalem czym roznia sie biosy, wiec jesli chcesz to poprzegladaj moje posty. jesli nie ciekawi cie co je dokladnie rozni (zwlaszcza ze z kazdym kolejnym te roznice wlasciwie znikaly i obecnie nawet sam producent wrzuca od oemow biosy od pro) to wgraj po prostu bios z serii B7XX (P9, T9, U9) i bedziesz zadowolony (S9 osobiscie nie polecam).

no wlasnie tylko ja pytam czy jest jakas roznica pomiedzy biosem b7t9 bulk i b7t9 retail, czyli czy jest roznica pomiedzy biosem dla 1620 sprzedawanej detalicznie (z napisem benq na przodzie nagrywarki) i tym dla nagrywarek benq 1620 sprzedawanych hurtowo (bez napisu benq na panelu), teoretycznie zmiany polegaja na tym samym, dodana obsluga tym samych plyt itd, ale skoro jest takie rozruznienie to jakis powod musi ku temu byc

Cytat:
Gdybyś zrobił jak ci poradziłem dostałbyś takie wyniki :
szkoda z nie poradziles mi tego wczesniej...bo gdyby babcia miala to...

koncze bo ne chce zeby ktos pomyslal ze sie sile na cos... :\

Ostatnio zmieniany przez beenu : 19.03.2005 o godz. 22:57
beenu jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: