![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | |||
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
section 1
Cytat:
nie napisales jaka plyte wypalales, moze byla po prostu kiepska, nie mam zbyt duzego doswiadczenia w wypalaniu dvd (wypalilem ich doslownie nascie) ale z informacji ktore dostales wnioskuje ze Cytat:
![]() section 2 wlasnie wypalilem w ramach testu porownawczego dwie plytki (mediastore dvd+r v=4) na biosach b7s9 i b7u9 w pierwszym przypadku srednie ktore uzyskalem to: pie=21.73 pif=0.44 jitter=10.04% jakosc plyty oceniona na 94 w drugim pie=37.42 pif=0.51 jitter=10.97% jakosc plyty oceniona na 92 czyzby nowy bios na tych plytkach gorzej sie sprawdzal? choc jesli przyjzec sie wykresom to drugi poza koncowka jest znacznie lepszy, jesli ktos moze potwierdzic lub zmienic moj tok rozumowania to bardzo chetnie takiej operacji sie poddam! section 3 Cytat:
zjechales mnie po moim 1 poscie na tym forum , (slownie PIERWSZYM) a na moja probe usprawiedliwienia sie pojechales po mnie drugi raz...czego oczekiwales ze usiade i bede plakal...nie zamierzam wiecej dyskutowac na ten temat bo jak widze w pewnych kwestiach funkcjonujemy w roznych rzeczywistosciach ![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
|