Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   BenQ 1620 v BenQ1640 v Pioneer 109xl / Co wybrac? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/benq-1620-v-benq1640-v-pioneer-109xl-co-wybrac-54453/)

Adiczek 18.07.2005 13:02

Cytat:

Napisany przez fuks11
czy ktoś wie gdzie jeszcze mozna dostać pionka 109xl Black bo wszędie brak...

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56988103

Ricki 18.07.2005 13:23

Cytat:

Napisany przez slawekj
Jest....
BenQ 1640 wersja Retail, opakowanie jak na obrazku.
Bios BSHB Singapore maj 2005.

Pierwsze wrażenia i opis w nowym temacie BenQ 1640 po 17-tej.

:)

Czekam na pierwsze recenzje. Dzięki :piwo:

Qwertix 18.07.2005 13:35

Cytat:

Napisany przez slawekj
Jest....
BenQ 1640 wersja Retail, opakowanie jak na obrazku.
Bios BSHB Singapore maj 2005.

Pierwsze wrażenia i opis w nowym temacie BenQ 1640 po 17-tej.

:)

Czy dostales cos jeszcze do wypalarki typu czyste plytki, jakis soft, srubki hehe itd. czy w pudelku byla sama nagrywarka?
Jesli testy beda w miare szybko i wyjda pomyslnie dla palnika to moze jeszcze dzis sobie sprawie.
Dzwonilem do sklepu i maja dostepna od reki (tez retail) ok 220pln

xux84 18.07.2005 13:48

Cytat:

Napisany przez Qwertix
Czy dostales cos jeszcze do wypalarki typu czyste plytki, jakis soft, srubki hehe itd. czy w pudelku byla sama nagrywarka?
Jesli testy beda w miare szybko i wyjda pomyslnie dla palnika to moze jeszcze dzis sobie sprawie.
Dzwonilem do sklepu i maja dostepna od reki (tez retail) ok 220pln

gdzie?

Qwertix 18.07.2005 14:03

Cytat:

Napisany przez xux84
gdzie?

Hmm... w Lublinie,a myslalem ze mieszkam na takiej wichurze ze nowosci to conajmniej m-c pozniej niz w innych miastach :) tak wiec dzwonilem do nich niezbyt optymistycznie nastawiony i spotkala mnie mila niespodzianka ||

xux84 18.07.2005 14:19

Cytat:

Napisany przez Qwertix
Hmm... w Lublinie,a myslalem ze mieszkam na takiej wichurze ze nowosci to conajmniej m-c pozniej niz w innych miastach :) tak wiec dzwonilem do nich niezbyt optymistycznie nastawiony i spotkala mnie mila niespodzianka ||

To kup od razu cala ciezarowke i przyjedz do Warszawy zarobisz na tym krocie :) Swoja droga moze sie pomylili i sprawdzili inny model, bo juz od paru dni obdzwaniam co moge i wszedzie tylko dostaje odpowiedz ze nie ma jeszcze w hurtowaniach u dystrybutora. Np. Przed chwila dostalem taka odpowiedz z Komputronika. A ten czlowiek na Allegro co ja sprzedaje powiedzial ze tez narazie ich nie ma i maja byc jutro...

Qwertix 18.07.2005 14:24

Cytat:

Napisany przez xux84
To kup od razu cala ciezarowke i przyjedz do Warszawy zarbosz na tym krocie :) Swoja droga moze sie pomylili i sprawdzili inny model, bo juzod pary dni obdzwaniam co moge i wszedzie tylko dostaje odpowiedz ze nie ma jeszcze w hurtowaniach u dystrybutora. Np. Przed chwila dostalem taka odpowiedz z Komputronika. A ten czlowiek na Allegro co ja sprzedaje powiedzial ze tez narazie ich nie ma i maja byc jutro...

Hmm... zaniepokoiles mnie troche (( Koles telefonicznie poinformowal mnie ze sa 4 sztuki na stanie. Gdyby nie to ze czekam na test to bym zaraz do nich podskoczyl. No zobaczymy jak dam rade i test wypadnie ok to moze sie przed 18 wyrobie i podskocze do nich.

xux84 18.07.2005 14:30

Cytat:

Napisany przez Qwertix
Hmm... zaniepokoiles mnie troche (( Koles telefonicznie poinformowal mnie ze sa 4 sztuki na stanie. Gdyby nie to ze czekam na test to bym zaraz do nich podskoczyl. No zobaczymy jak dam rade i test wypadnie ok to moze sie przed 18 wyrobie i podskocze do nich.

To nie chce Cie martwic, ale raczej pomylil modele i pewnie mowil np. o 1620. Szansa na to ze nikt tego w Polsce (poza Slawkiem :)) nie ma a ma to jakis koles u Ciebie w sklepie nie jest zbyt wielka...

Maciej 18.07.2005 15:07

na tak...
czy w końcu ktoś konkretnie odpowie na pytanie, bo mam taki sam dylemat ...Benq 1640 lub Pionek 109 hmmm... i co tu wybrać? ;)

Qwertix 18.07.2005 15:09

Cytat:

Napisany przez Maciej
na tak...
czy w końcu ktoś konkretnie odpowie na pytanie, bo mam taki sam dylemat ...Benq 1640 lub Pionek 109 hmmm... i co tu wybrać? ;)

Dzisiaj beda testy BenQ1640 ktore robi Slawekj wiec sie przekonamy :) choc wczesniej juz pisal ze poprzedni model czyli 1620 wypada lepiej od pionka. Mam nadzieje ze i ten sie bedzie dobrze sprawowal.

czechoj 18.07.2005 17:12

Cytat:

Napisany przez fuks11
czy ktoś wie gdzie jeszcze mozna dostać pionka 109xl Black bo wszędie brak...

gdzieś słyszłem że podobno xl juz w sprzedaży detalicznej nie bedzie bo wypuszczono tylko pojedynczą partię a reszta idzie do producentów komputerów.
A odnośnie Benka to ja mam miec go na jutro, ale bulka bo BOXa nie mogą skołować. Ciekawe czy się wywiążą.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:05.