Witam wszystkich. Jestem tu nowy wiec od razu przepraszam za wszelkie bledy
Z wielka uwagą przeczytałem wiekszość postów o nagrywarce BenQ 1640 i zastanawiam sie nad jej zakupem, ale ostatnio pojawila sie rowniez nagrywarka LiteOn SHW-1635S (o ktorej nie wiele znalazłem na forum), ktora jak myśle jest dosyć dobrą propozycja. BenQ 1640 to juz mozna powiedzieć jest troszke starszy model ale przyzwoity i mam tu własnie pytanko jak wygląda porównanie tych modeli. Czy miał może ktoś do czynienia z obiema nagrywarkami i ma jakieś spostrzeżenia i uwagi, które pomogły by niedoświadczonemu
Nie miałem jeszcze żadnej nagrywarki DVD i bedzie to moja pierwsza, nie chce sie specjalnie kierować ceną przy zakupie ale nie mam też nie wiadomo ile kasy chce mieć po prostu pewny sprzet, idealne połączenia to tania i dobra wypalarka ale to raczej nigdy w parze nie idzie chociaż BenQ jest obecnie jedną z tańszych nagrywarek i jak widze jest bardzo pozytywnie oceniona z innej strony LiteOn SHW 1635S jest dosyc nowa na rynku i nie ma jeszcze wielu opinii, a moze jeszcze poczekać z zakupem. Licze na pomoc doświadczonych urzytkowników nagrywarek DVD.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za każdą odpowiedź.