![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Mialem swietnego 1620 i jakis czas temu zmienilem na 1655.
W sumie bylbym calkiem zadowolony, gdyby nie problemy z ktorymi borykam sie od kilku dni... Otoz zaczelo sie od Platinum 2,4x DL - na samym poczatku wysoki pik w PIF'ie i od razu bledy PO. Myslalem ze plyta wadliwa, jednak nagralem 3x verbatimy dvd+r 16x MCC004 i jest dokladnie to samo. Zeby nie marnowac dobrych plyt wrzucilem Hawk'a 8x - to samo. DVD+RW 4x Verbatima - identycznie :/ W sumie poprawnie nagral mi... Blupop'a i TDK 16x Printable Extra Fine Matt... Teraz juz nie nagrywam bo szkoda plyt - ostatnie 5 sztuk nadaje sie do kubla ![]() Nagrywalem w Dvddecrypter'ze, oraz Nero 7.xx - to samo. Mialem SPTI (na ktorym od zawsze bylo ok), zmienilem na ASPI - nic nie dalo. W tym miejscu skonczyly sie moje pomysly ![]() Athlon 3000+ Venice, DFI Ultra NF4, 1024 MB ramu, dyski Seagate'a 7200 obr/min, WinXP SP2 - nic nie bylo zmieniane. Jedyne co zrobilem to lekko go podkrecilem bo potrzebowalem ![]() Mam jeszcze w planach przeinstalowac system bo lekki syf sie zrobil i jesli to nie pomoze to pozostaje chyba tylko serwis... Wrzucam przykladowy skan verbka... Pik jest na samym poczatku plyty, na wszystkich plytach osiaga max ok. 75. a bledy PO ok. 470 (praktycznie identycznie na kazdej plycie). Czarodzieju... licze na Ciebie ![]() |
![]() |
![]() |
|
|