![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Ok, nie spodziewalem sie ze w kwestii nagrywania cos mnie jeszcze zaskoczy, a jednak...
![]() Sytuacja wyglada nastepujaco: Mam jeden plik iso, bedacy kopia zastepcza "oryginalnej" gry. Nagrywam w dvddecrypterze - pik Nagrywam w Nero - pik Nagrywam cos innego - jest ok !! Wrzucilem ten obraz do Deamon'a i "zripowalem" go dvddecrypterem, nagralem - pik ![]() No to nagralem go na plyte jako plik, do tego dorzucilem Deamona - mowie - bede sobie montowal - moze to iso jest jakies rozjechane... - pik ![]() Szczerze powiem ze w tym momencie juz zwatpilem. Mam to iso jeszcze na dysku i jako podmontowane smiga bez problemu, z tym ze chce sie go pozbyc bo miejsce potrzebuje. Rozne plyty, rozne programy, rozne sposoby nagrywania - nic nie pomaga - za kazdym razem to samo !! Jak to mozliwe? ![]() Jedyne czego nie probowalem to nagrania inna spawarka, chociaz nie spodziewalbym sie cudow biorac pod uwage to, ze moja inne rzeczy nagrywa dobrze... Ogarnelo mnie zwatpienie i poczucie niewiedzy... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|