![]() |
Kolejny len. Nie czytales ani tego tematu, ani testu tej nagrywarki.
QSuite to potrzebujesz. Tylko nie pytaj gdzie go mozesz znalezc, bo zamiast len uzyje bardziej dosadnego slowa :) |
Witam
Właśnie zakupiłem ten palnik i chciałem sobie potestować go z funkcją solid burn ale nie zabardzo wiem gdzie się to włącza.Jak by ktoś mi mógł to podpowiedzieć gdzie się włącza i wyłącza solid burn był bym wdzięczny. |
Cytat:
Bo nadal mam ten problem i jestem bardzie ciekawy jak jest u innych. |
Cytat:
|
Cytat:
Solid burn działa na płytkach CD?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam mam pytanie bo zakupilem wlasnie benq 1655 i chcial bym sie pdowiedziec powinlem cos jeszcze dostac oprucz gwarancji i plyty z nero ??
|
Tak się właśnie rozgladam za jakąś nagrywarką z LS i widzę, że wszyscy się zachwycają tym Benq DW-1655 i nie bardzo rozumiem czemu? Przeczytałem sobie jego testy na cdrinfo.com i poza zwiększonymi szybkościami nagrywania nie wiem w czym jest lepszy od LG 4167 (50zł tańsze, DVDRAM). Może LightScribe pali ładniejsze? - Miałem HP 640i i jestem ciekaw jak to wypada w porównaniu z Benq Albo ma lepszą jakość nagrywania DVD/CD? - z testów jakie widziałem obie mają podobne wyniki, no może poza tym że Benq czyta przwie wszystko jak leci...
Więc gdzie jest powód? Pozdrawiam! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Platinet Media nagrywana 4 x odczyt 8 x
http://img50.imageshack.us/img50/4451/platinet1fz.jpg Moj pierwszy test :) bios zmieniony jak widać. Jak oceniacie tą płyte ? I jeszcze mam nero 7 i jak wrzuci lightscribe ? błąd jakis wyskakuje .. i gdzie sie ten solid burn włancza ? jakie są sterowniki od tego ? Jak odczytywalem z 16x to mi zwalnia co jakis czas macie tak ? ten odczyt ta sama płyta co wyżej. http://img137.imageshack.us/img137/430/16x7jj.jpg |
Cytat:
jak Ci się uda kupię od Ciebie patent na taką modyfikację :fiu: |
troche off topowe pytanie. probowal ktos z Was wgrywac biosik od plexiego PX-755A? IMO nagrywarka ma potencjal trzeba poczekac na biosy odpowiednie
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:25. |