![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
WinOnCD 6 DVD Edition i DVDVideo - jak?
Witam
Post bedzie z gatunku pytan o "jak to zrobic" nie jest niczym nadzwyczajnym Do tej pory nagrywalem DVDVideo za pomoca Nero, sciagal sie plik rar z danymi ktore po wybraniu w nero opcji DVDVideo wrzucalo sie do katalogu VIDEO_TS ustawialo etykiete plytki, pozniej predkosc zapisu i Zapisz no i to byl koniec - film sie nagrywal etc - jednak jak mowi KProbe wyniki z jakimi Nero zapisuje plyty sa oplakane - teraz nie dzwie sie juz dlaczego mam problemy z przeskokami(niewielkimi ale widac) oraz szarpaniem WinOnCD 6 DVD zapisuje to wszystko lepiej - wykresy Kprobe wygladaja bardzo przyzwoicie, niestety nie udalo mi sie zmusic programu do zapisu DVDVideo, w zasadzie robie to tak - ustawiam zakladke projekt na DVDVideo, ustawiam etykiete plyty i albumu - nastepnie metoda Drag and drop przenosze sciagniete pliki na okienko "Drag DVD Files into that window", nastepnie okno wyboru menu i kolejnosci odtwarzania zostawiam bez zmian (srodkowa opcja) pozniej ustawiam opcje zapisu klikam na burn i wyskakuje okno ze rozmiar plikow w projekcie jest za duzy i niestety ten produkt nie suportuje nagrywania Double Layer - chcialbym zauwazyc ze te same pliki po prostu sie w nero nagrywaja - nero ich ani nie kompresuje ani nic z nimi nie robi, w danym oknie mialem do wyboru OK lub Cancel - coz wybralem cancel stad pytanie jak nagrac taki material za pomoca WinOnCD 6 DVD Edition mam litka 832S jesli sa jakies pytania odnosnie konfigu i innych czynnosci to chetnie odpowiem. Coz, ewentualnie zrobie w nero iso i wypale czyms co wypala najlepiej tak zeby pod stacjonarka nie szarpala hmm CloneDVD CloneCD Alcohol? co pali najlepiej ? Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez bennyone : 13.03.2005 o godz. 23:15 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|