![]() |
Cytat:
na hawkach nagrywaj swoim wrogom ;) |
Cytat:
:D |
a ktore plytki z minusami byscie poradzili ?? tylko pewniaki poprosze :)
|
niewazne czy + czy - : kup Verbatim albo TDK (chociaz z minusami od TDK to ostatnio roznie bywa).
a hawki?: moja toshiba wypala je calkiem niezle (minusy), nawet na stacjonarce ladnie chodza , ale sam wyglad nosnika po prostu przeraza... (skazy,odpryski, niczym na mediastore). Na LG4163 juz nie jest zbyt rozowo. Jednym slowem loteria. Dobre jak chcesz cos nagrac koledze bez pozyczania RW... Mimo wszystko memorexy 'minusy' sa chyba jeszcze gorsze :) (to moje ulubione plyty do opluwania, mimo etykiety 8x nagraly sie dwie na dziesiec i to przy predkosci 2x. O jakosci nagrania nie wspomne) |
Ilość załączników: 1
No i chyba sprawa rozwiązana,,, kupiłem płytki tdk dvd-r 8x i dvd-rw 4x oraz sony dvd-rw 2x i poszło bez problemów,,,
po nagraniu płytki dvd-r sprawdziłem ją programem Nero CD-DVD Speed,,, ale chyba nie wyszedł mi za dobrze test jakości nagranej płytki,,, może mi ktoś opisać co te wszystkie dane na obrazku oznaczają, czy są dobre czy złe bo nie bardzo umiem sobie to zinterpretować,,, |
Cytat:
ten robiony na max nic nie znaczy - jakość 0 :D |
hmm kurcze wczoraj kupilem Verbatimy dvd+r x8 w miejscu gdzie zawsze kupowalem i byly to MCC03, a dzis sprawdzam a tu T02 Yuden :/ to jakies podrobki ? no i czy wytrzymaja dlugo ?
btw mozecie polecic sklep internetowy tudziez aukcje gdzie mozna kupic w przystepnej cenie i dobre plyty dvd ? |
to są Taiyo-Yuden Co.,Ltd i jest jedną z lepszych firm :)
zobacz tutaj...http://video.etan2.cp.win.pl/plyty.htm |
o kurcze ! nie spodziewalem sie, ciagle myslalem ze verbatimy sa najlepsze od Mitsubishi Chemicals Corporation
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:56. |