![]() |
Cytat:
Widzę, że jesteś szczęśliwym człowiekiem :taktak: Albo bardzo zapracowanym :> Szczęśliwym dlatego, że szczęśliwi czasu nie mierzą :czas: <= :nie: A zapracowanym dlatego, że nie masz nawet czasu kalendarza przestawić :D BTW Jednak trochę się wzruszyłem tym postem :kapkap: Wiecie, że kiedyś były takie nagrywarki jak 812? :mruga: Sam takową miałem :taktak: |
Book type
Spoko. spoko.... :)
U mnie na 812S book type dziala w Nero bez zadnego problemu i to zarowno wersja 1.04, 1.06 i 1.3.3. Bardziej nurtuje mnie problem braku opcji zmiany Bitsettingu w samym NERO. Wiele osob posiada do zaznaczenia opcje DVD ROM wg. ksiegi a u mnie tego wogole nie ma .... :(( |
Cytat:
Po prostu przepuszcza się biosa przez OP Załącza auto-bitsetting :czytaj: I tyle! Niezależnie czy program nagrywający to oferuje czy nie :mruga: |
Oki... :spoko:
Wszystko sie zgadza i dokladnie tak mam zrobione i jest OK :piwo: Ale poprostu nie daje mi to spokoju ze u mnie ta opcja sie nie pojawia ...:( |
Cytat:
ale tak na powaznie, to u mnie tez nie ma opcji wyboru booktype 'a w nero, wiec w biosie wlaczony autobitsetting, no i jeszcze w nero wlaczony na stale w rejestrze. P.S. program jest sam w stanie wylaczyc bitsetting nawet jak jest ustawiony na auto :tak!: - sprawdzone i potwierdzone przez Codekinga |
Cytat:
|
Cytat:
:bicz: jak kazdego niedobrego legala |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:39. |