![]() |
Cytat:
Więc ten kto powie, że Liteon to shit - może się bardzo zdziwić :O Kiedy rozkręci swój Max Super Hiper Mega napęd A w środku ....... Made by Liteon :D |
Cytat:
Nie - Kprobe dziala poprawnie tylko na LiteOnach i jego OEMach. |
Digital Movie 4.7GB x4
Czy ktoś "DVD+R Verbatim Digital Movie 4.7GB x4" sprawdzał co to za nośnik
|
Cytat:
Popłakałem się ^_^ To lubię ! :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
Może akurat okaże się, że to ostatnie dni tej płyty! :tak!: I przedłużysz jej żywot robiąc kopię zapasową na jakimś dobrym sprzęcie :taktak: Proponuję na Liteonie 832 :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Może tak przepuszczę przez niego moją pierwszą płytę ? z 07.10.2003 , Espera (Princo) x4 nagrywana x4 , czyta się spoko ciekawe jak wykres ! Tylko po co ? No mo że dla nauki ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W końcu Pioneer to pożądna maszyna :taktak: Zapodamy jakiś emulator Litka i wykres gotowy :D |
Cytat:
|
Cytat:
Bo ja palę na Pionku 107 , więc ani nie sprawdzę w Kprobe ! i nic od roku mi nie padło (no może poza 1 szt , ale to zła płyta była!) więc opinni bym niemiał , a rady bezwartościowe ! Już mi się zdażyło pisać na tym Forum dużo i nie na temat :smutny: A ja lubię coś konkretnie i w temacie :peace: |
no panowie we wrocku tez tanie plytki i dobry browarek na ryneczku spiz wiec bierzcie dymadla do wrocka przybywajcie ja stawiam :piwo:
a tak zastanawiam sie czy palniki taki ekstremalek wytrzymaj:) |
zapraszamy im wiecej mas do palenia :D tym lepiej zawsze mozna swoje opinie i rady wymienic :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40. |