Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 03.01.2004, 02:26   #4
fido2001
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 24.04.2002
fido2001 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam.
Wlasnie dlatego ze uwazam DTS za numberONE, ostatnio coraz bardziej sie nim interesuje. A wycinam strumien DTS wlasnie po to, aby dowiedziec sie o nim czegos wiecej...
Zakupilem sobie DVD QUEENU ( greatest hits vol.1 ) i na okladce jest znaczek symblo DTS wraz z oznaczeniem 24/96. Wychodzi na to, ze to strumien 24bitowy / 96 kHz. Natomiast co mnie bardzo zadziwilo, to DVDDecrypter opisal ten pliczek jako 48 kHz, wiec zastanawiam sie o co tu chodzi... Licze na to ze DVDDecrypter blednie okreslil nazwe pliku i tak naprawde parametry sa takie jak powinny byc, czyli 96kHz.

Dlatego potrzebuje jakis soft do sprawdzenia tego. Przyznam, ze do tej pory nie szukalem samodzielnie takiego programu, ale tylko ze wzgledu na brak wolnej chwili. Jutro zabiore sie za poszukiwania, natomiast jak znacie cos takiego co by mi pomoglo, to dajcie znac.

Dziekuje i pozdrawiam. Rafal.

Twoje uprawnienia: