![]() |
Cytat:
Ten drugi - to naprawdę bajka, obraz jak żyletka, kolory, regulacja rozbicie sygnału RGB Naprawdę dobry sprzęcik :taktak: BTW Tego LG 795FT tez widziałem i także jest niezły Nawet chyba kiedyś w zestawie dla kogoś zamawiałem :jezyk: :mruga: |
A ja mam tanszego samsunga, czyli samtrona i trzyma tez sie niezle:)
|
To nie temat o monitorach, tylko o nagrywarce :> Proszę się trzymać topicu
Jeżeli chodzi o tego Samsunga to hmm, nie jest to wcale taka zła nagrywarka. Pali dobrze, pod warunkiem, że jest to DVD+R i nie szybciej niż x8. Zdecydowanie nie polecam nagrywania DVD-R, bo tu jest porażka na całej linii. Z CD-R nie było najmniejszych problemów. Także z odczytem radziła sobie całkiem nieźle. A test ukaże się dzisiaj wieczorem albo jutro rano. |
Z tego co sie orientuje to to porażka, bo npedy padaja jak kaczki, nawet sie nie obejrzysz, a juz plytka nie nadaje sie do odczytu
|
Powiem tak: napedy nie sa zle, ale ich trwalosc i awaryjnosc tragiczna.
|
Bartez nie kasuj mnie ponieważ też coś dodam od siebie na obronę tej firmy którą tak drastycznie oceniłem. ;)
Mianowicie jeśli chodzi o mechanikę to poleciłbym tylko HDD ponieważ mają wiele zalet - szybkość, hałas a raczej jego brak to najważniejsze. Natomiast jeśli chodzi o elektronikę to monitory i TV są naprawdę super i do tego konkurencyjne cenowo w stosunku do tych uznanych marek. Jest jeszcze coś z czym napewno kazdy się zgodzi jeśli chodzi o Samsunga - mają bardzo dobre kości pamięci - to już pierwsza liga :piwo: |
a ja dostalem w prezencie samsunga 552u i jestem zadowolony. narazie zadnych problemow z nagrywaniem nie mam. wczesniej tez mialem samsunga (zwyklego dvdroma 612) i do tej pory dziala i czyta wszystkie plyty.
takze polecam te napedy jak najbardziej. samsung - nie dla idiotow :) pozdrawiam |
Cytat:
W takim razie proponuję Zmienić nazwę forum.cdrinfo.pl Na forum.cdridio.pl :czytaj: Bo raczej dominują te napędy dla tych drugich :taktak: :D |
Cytat:
Szajsungom zdecydowane NIE :nie: :bicz: |
Cytat:
|| |
Cytat:
Cytat:
jak 2 lub 3 to samsung w sam raz sie nadaje :D |
mam ja dopiero 2tyg. plyt nagralem niwiele bo ze 20cdr i 10dvd i 1dl.
plusem dla mnie jest ze ten naped jest naprawde cichy, byc moze z uplywem czasu sie podglosni, zobaczymy. nie bede pisal o samsungu zle jak nie mam podstaw ku temu. wczesniejszy 5letni naped dziala poprawnie do dzis. a wlasnie liteony sa do dupy, kumpel mial i juz 2 razy do servisu nosil, drugi kumpel to samo. wiec lite-ony dla idiotow ;) a samsungi nie dla idiotow :) pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Nie przejmuj się ... psychologów teraz nie brakuje ... ;) ... oni Ci pomogą! Jeden z "idiotów" - zadowolony właściciel Litka |
My z bratem na necu to w miesiacu palimy ok 50 dvd i sporo cd. I jest ok.Tak od 3-4 miechow i naped dzilala, sprobuj na szajsungu:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:58. |