![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.08.2010
![]() |
Prezesik się nie tłumacz.
Tytuł tematu "czeski" bo sam temat jak "czeski film" - nikt nic nie wie i nic nie wiadomo. Nie zaczołem tu pisać bezrozumnie tylko sie przygotowałem= 1 testowanie na markowych płytkach 2 rozpoznanie w necie np. Kod:
forum.cdrlab.pl/dvd-dvd-r/4440-nagrywarka-plyta-dvd-nie-czyta-plyta-dvd i jak widać z linku nie jestem osamotniony w problemie i pojawia się on ciekawie i w ciekawych okolicznościach. No dobra poblablać zawsze sobie można ale merytorycznie to jakoś nikt nic rozsądnego nie napisał. Dodam że problem z nagrywarkami może powodować kiepskie zasilanie i z góry uspokajam Prezesika że to też sprawdziłem i nie jest to przyczyną. Nie wiem poco czarymary dał ten obrazek. Nie widze na nim kodu jaki znajduje się w pliku Track01.cda a co do kodu producenta to testowałem na wielu zaraz "wyskrobie" dane z excela i wrzuce. Sorbus Ja mam przeciwne doświadczenia - paliła wszystko i na wszystkich prędkościach od firmwaru TU31 do TU56 Nigdnie miałem problemu i nagle h.. strzelił bombki, podobnie jak opisane sytuacje w linkowanym temacie Co ważniejsze inne nagrywarki miały problemy z UDF/InCD a ta nie. Aprpos napisz coś o tych różnych sterownikach ( Firmware miałem najnowsze, programy i sterowniki różne. Nic nie pomagało. ), jakie są te różne sterowniki i jak je zmieniać. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia | andrzejj9 | Humor | 34 | 16.03.2019 15:39 |
Ciekawe i przydatne programy do edycji zdjęć | romanesco | Fotografia | 64 | 24.01.2019 12:22 |
dziwne zachowanie procesora w laptopie | kizio | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 7 | 23.03.2010 14:51 |
Dziwne zachowanie eMule | ThanatoS | Off topic | 5 | 18.02.2003 21:51 |
Dziwne zachowanie forum | Sniper | Off topic | 0 | 23.07.2002 03:36 |