Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 26.08.2010, 13:53   #12
Kowa1
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.08.2010
Kowa1 jest tu z lekka niepopularny <-31- -50 pkt>
Prezesik się nie tłumacz.
Tytuł tematu "czeski" bo sam temat jak "czeski film" - nikt nic nie wie i nic nie wiadomo.

Nie zaczołem tu pisać bezrozumnie tylko sie przygotowałem=
1 testowanie na markowych płytkach
2 rozpoznanie w necie np.
Kod:
 forum.cdrlab.pl/dvd-dvd-r/4440-nagrywarka-plyta-dvd-nie-czyta-plyta-dvd
( niestety nie napisałem jeszcze 10 postów więc na początku należy dodać "****" a na końcu "****" - wiadomo )
i jak widać z linku nie jestem osamotniony w problemie i pojawia się on ciekawie i w ciekawych okolicznościach.

No dobra poblablać zawsze sobie można ale merytorycznie to jakoś nikt nic rozsądnego nie napisał.

Dodam że problem z nagrywarkami może powodować kiepskie zasilanie i z góry uspokajam Prezesika że to też sprawdziłem i nie jest to przyczyną.

Nie wiem poco czarymary dał ten obrazek. Nie widze na nim kodu jaki znajduje się w pliku Track01.cda a co do kodu producenta to testowałem na wielu zaraz "wyskrobie" dane z excela i wrzuce.

Sorbus

Ja mam przeciwne doświadczenia - paliła wszystko i na wszystkich prędkościach od firmwaru TU31 do TU56
Nigdnie miałem problemu i nagle h.. strzelił bombki, podobnie jak opisane sytuacje w linkowanym temacie
Co ważniejsze inne nagrywarki miały problemy z UDF/InCD a ta nie.

Aprpos napisz coś o tych różnych sterownikach ( Firmware miałem najnowsze, programy i sterowniki różne. Nic nie pomagało. ), jakie są te różne sterowniki i jak je zmieniać.
Kowa1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: